• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D. I.

08.08.2022

08:41

KONAČNO BOLJE VESTI! Evo kakvo je stanje Miljane Kulić danas, rijaliti učesnica TREĆI DAN U KLINIČKOM CENTRU!

printscreen

Rijaliti

KONAČNO BOLJE VESTI! Evo kakvo je stanje Miljane Kulić danas, rijaliti učesnica TREĆI DAN U KLINIČKOM CENTRU!

Podeli vest

Miljana Kulić u subotu ujutru prebačena je u Urgentni centar u beogradu nakon što joj se u Kliničkom centru u Nišu stanje pogoršalo nakon operacije odstranjivanja slezine i komplikacija usled intervenicje smanjivanja želuca u Turskoj

Kulićevoj su se lekari borili za život tokom vikenda, a sada smo saznali i kako je izgledala protekla Miljanina noć:

Foto: printscreen

Treći dan u Urgentnom centru... Miljana Kulić

- Ona je u bloku "B" Urgentnog centra i pod jačim je sedativima da se ne bi mnogo pomerala. Kukala je da je boli stomak, i psihički se teško nosi s bolovima zbog čega dobija dosta jače lekove za smirenje - otkrio je izvor za Informer.

S druge stane, ovog jutra mediji pišu da je Miljana počela da reaguje na terpiju:

- Stanje je nepromenjeno, odgovara joj terapija koju su joj dali. Rezultati su isti, sve je pod kontrolom, ne pogoršavaju se. Stanje je nepromenjeno, odgovara joj terapija koju su joj dali - rekao je izvor.

Foto: printscreen

Kuka na sav glas od bolova... Miljana

- Rezultati su isti, sve je pod kontrolom, ne pogoršavaju se - dodao je sagovornik.

- Pratimo zdravstveno stanje Miljane iz minuta u minut. Preneli su nam da nije rastrojena, da je stabilno i van životne opasnosti je. Svesna je, ali je i dalje pod sedativima. Ona ne gubi krv, to nije istina - rekla je reporterka u "Premijeri, vikend specijalu".

Foto: printscreen

Bebica je juče Miljani odneo namirnice i stvari...

Nenad Macanović Bebica, njen dečko, pokušao je u nedelju, kada je inače vreme posete, da vidi Miljanu, ali nije uspeo.

- Nisam uspeo da je vidim, biće sve u redu. Ne mogu više da vam kažem - kratko je rekao tada Macanović.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 1 godinu

Cela porodica laže 200 na sat. Na kraju će da ispadne da su se samo malo igrali u pauzi izmešu dva godišnja rijaliti programa.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija