• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

14.08.2022

10:08

MILJANA KULIĆ SE OGLASILA PRVI PUT NAKON BORBE ZA ŽIVOT! Rijaliti učesnica se javila iz Kliničkog Centra! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

MILJANA KULIĆ SE OGLASILA PRVI PUT NAKON BORBE ZA ŽIVOT! Rijaliti učesnica se javila iz Kliničkog Centra! (VIDEO)

Podeli vest

Rijaliti učesnica Miljana Kulić od 6. avgusta boravi u Kliničkom cetru Srbije gde su s elekari borili da joj stabilizuju sranje nakon operacije skraćivanja želuca u Turskoj i odstranjivanja slezine u Nišu. A danas je sve obradovala objavom na svom profilu na Instagramu

Miljana se oglasila objavivši popularni video snimak koji je i dalje viralan na društvenim mrežama, a koji je nastao tokom njenog učešća u "Zadruzi".

Foto: Printscreen/Instagram

Sve joj je bolje i bolje... Miljana Kulić

Ona je sve nasmejala snimkom u kom joj njeni fanovi poručuju da je ponovo žele u ovakvom raspoloženju, a ona je to podelila.

Ovim potezom Miljana je pokazala da joj je zdravstveno stanje bolje i da se oporavlja, a uz nju su neprestano majka Marija i dečko Nenad Macanović Bebica. 

Foto: PINK.RS/A. NIKOLIĆ

Uz Miljanu sve vreme... Marija i Bebica

Podsetimo, Miljana je 20. jula operisana u Turskoj gde su joj lekari uradili intervenciju smanjenja želuca. Ona se posle tri dana od operacije vratila u Srbiju gde joj se stanje pogoršalo te je 30. jula hitno primljena u Klinički centar Niš gde joj je konstatovana napuklina na slezini zbog čega je došlo do odstranjivanja. Međutim, kako je Miljanino stanje bilo sve lošije, ona je prebačena u Urgentni centar u Beogradu gde su joj lekari stabilizovali stanje u organizmu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Priština ubija dijalog!
Politika

Priština ubija dijalog!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da Priština ubija dijalog, kao i da je glavni pregovarač Prištine Besnik Bisljimi u sredu u Briselu odbio da razgovara o svim temama.

03.07.2024

12:27

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?
Politika

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ljudi iz crnogorskog rukovodstva govore stranim predstavnicima da je rezolucija o Jasenovcu u crnogorskom parlamentu doneta pod pritiskom Beograda i upitao predsednika Crne Gore i predsednika Vlade te zemlje da li ih je ikada pozvao telefonom da vrši pritisak na njih i da li je ta rezolucija bila njegova ideja.

03.07.2024

12:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija