• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

14.08.2022

11:04

MILJANI JE JETRA PUKLA U TURSKOJ, KRPILI SU JE TAMO! Marija javno otkrila ko je KRIV za stanje njene ćerke!

Insider/printscreen

Rijaliti

MILJANI JE JETRA PUKLA U TURSKOJ, KRPILI SU JE TAMO! Marija javno otkrila ko je KRIV za stanje njene ćerke!

Podeli vest

Marija Kulić javno se obratila u emisiji kod Jovane Jeremić i detaljno objasnila u kakvom je zdravstvenom stanju bila njena ćerka Miljana, ko je kriv za sve što joj se desilo, kao i kako se popualrna rijaliti učesnica sada oseća.

Marija je u emisiji "Vikend jutro" otkrila najpre razloge zbog koji se Miljana odlučila za operaciju želuca:

Foto: Prntscreen Pink

Marija Kulić

- Ona je meni najpre kazala:"Ja dijete da držim ne mogu, ja sam non stop gladna, i da gladujem ne mogu s psihom da se borim. Organizam joj je bio gladan i nije mogla da ispoštuje. Opet je rešenje bilo da se taj želudac smanji i nema potrebu za hrnaom- počela je Marija otkrivši da nije bilo šanse da Miljana smrša na drugi način. A onda otkrila kako su odabrali lekare iz Turske:

- Mnogi pričaju sta će u Turskoj. Niko nije planirao da će tamo neko da da je ubije, da loše uradi intervenicju. Stoji to da je dosta propusta bilo. I kada sam videla kasnije njenu slezinu vidi se da je krpljena lasesrski na toj operaciji. Vidi se. Lako je sada da se priča:"Nemoj tamo", ali niko nije rekao pre operacije- nemoj tamo. Od četiri najbolja lekara, mi smo odabrali jednog, niko nije mogao da nam garantuje da se ovo neće desiti- sa suzama u očima kazala je Kulićka koja je otkrila da je bilo dosta faktora rizika:

Foto: Prntscreen Pink

Jovana nije mogla da veruje šta čuje... Marija Kulić sve ispričala

- Sada je najpoasnija ta tromboza, ali tu su i faktori drugi cigarete, kafa, sve su rizici- tvrdi marija koja je otkrila da je Miljana bila u tepkoj depresiji:

- Bili smo na moru, ona od depresije nije mogla da izadje iz sobe, jela je non stop. Sama je ona kriva, ali nije mogla ništa da obuče, ni kupaći ni ništa, nije mogla da se krece. Ova kilaza sada je od toga što je jela. Meni je bilo muka da je gledam koliko je jela. Znala sam da sa ovakvim načinom života neće dugo. Ona kao da je dušu hranila. Ta težina ju je dovela u depresiju- tvrdi Miljanina majka koja je konačno otkrila šta se desilo u Turskoj:

- Što se tiče Turske, ne mogu naši lekari da kažu:"Došli ste saada da vam spašavamo život, a operisali ste se tamo". Pa idu svi da se operišu u inostranstvo, svuda idu ljudi. Ulivali su nam povrenje, prvo jer mi nismo platili tu operaciju jer su želeli da ih Miljana predstavlja na Balkanu i milsili smo da je to garancija da će uraditi perfektno. Sada isto svbi govore da operišu kineskim instrumenitma u toj klinici. Ja nisam išla tamo da gledam šta piše na instrumentima. Ja sam bila prezadovoljna tom klinikom i higijenom. Ali jeste propust napravljen, njoj je prilikom operacije oštećena jetra i laserom zakrpljena i kasnije je pukla. Ja sam dobila informacije da su oni dobili iz Amerike najnoviju aparaturu, ne stariju od tri godine. Ali eto nije ni to garanicja, a onda je došsao Niš. Posle svega što se desilo i u Nišu, ja sam sada razluđena. Ja da sam bila smirena i mirna, ja bih dete izgubila- pričala je Marija na Pink televiziji. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam!
Live TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam!

U Beogradu, večeras nešto pre 19 časova, uhapšena je jedna osoba u Sarajevskoj ulici. Kod nje je pronađen samostrel, sličan onom koji je korišćen u terorističkom napadu pre par dana ispred ambasade Izrela kada je povređen žandarm koji je obezbeđivao objekat. Osim samostrela, kod uhapšenog lica, pronađeni su nož, čakija i nunčake. Ovim povodom, gosti Informerovog vanrednog programa bili su karijerni diplomata Branko Branković, Nikola Belić, novinar "Politike" i Nikola Perišić iz Centra za društvena istraživanja.

01.07.2024

22:30

JOŠ TV VESTI

Hronika

Muljala sa kladioničarskim tiketima pala i ona i njeni saučesnici! Menjali kodove zgrnuli milione (FOTO)
Hronika

Muljala sa kladioničarskim tiketima pala i ona i njeni saučesnici! Menjali kodove zgrnuli milione (FOTO)

Operativci kriminalističke policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su A. S. (26), zaposlenu u jednom privrednom društvu za proizvodnju digitalnih igara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica, kao i P. S. (26) i D. S. (26) koji se terete za isto delo u pomaganju.

02.07.2024

08:55

Sport

Kosta spasao Ronalda, Portugal je u četvrtfinalu! (FOTO/VIDEO)
EURO 2024

Kosta spasao Ronalda, Portugal je u četvrtfinalu! (FOTO/VIDEO)

Velika drama viđena je u Frankfurtu u duelu osmine finala između Portugala i Slovenije. Nije bilo golova u regularnih 90 minuta, a u finišu prvog produžetka Jan Oblak je odbranio jedanaesterac Kristijanu Ronaldu! Na kraju, Portugalci su bili bolji u penal seriji (3:0), a golman Diogo Kosta izrastao je u apsolutnog junaka!

01.07.2024

23:48

Na današnji dan: Jugoslavija je zavladala Evropom, Hrvati na sebe navukli "prokletstvo"!
Košarka

Na današnji dan: Jugoslavija je zavladala Evropom, Hrvati na sebe navukli "prokletstvo"!

Košarkaška reprezentacija Jugoslavije postala je prvak Evrope na današnji dan 1995. godine, pobedom u finalu nad Litvanijom rezultatom 96:90! Meč u atinskoj dvorani "Marusi" ostao je upamćen po fantastičnoj partiji Aleksandra Đorđevića, zakucavanju Predraga Danilovića preko Arvidasa Sabonisa, kao i po skandaloznom potezu Hrvata na svečanoj ceremoniji dodele medalja!

02.07.2024

06:40

Planeta

Putin ne blefira, ali SAD i Zapad odbijaju da čuju šta im se poručuje! Crvene linije su pređene, Amerika rizikuje opstanak sveta!
Hoće li razum prevldati

Putin ne blefira, ali SAD i Zapad odbijaju da čuju šta im se poručuje! Crvene linije su pređene, Amerika rizikuje opstanak sveta!

Sukob u Ukrajini je već treća godina i čini se da su strane sklonije daljem eskaliranju nego okončanju. U svom godišnjem obraćanju, predsednik Vladimir Putin je upozorio zemlje NATO-a da „na kraju moraju da shvate da to preti nuklearnom sukobu, a samim tim i uništenju civilizacije" ako nastave da naoružavaju Ukrajinu i razmisle o slanju trupa. Putin je još u junu 2022. upozorio američke zvaničnike da ne šalju rakete dugog dometa u Ukrajinu, rekavši: „Udarićemo ciljeve koji još nisu pogođeni.

01.07.2024

23:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija