• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

15.08.2022

19:28

USKORO PADA SVADBA!? Bebica otkrio kada će oženiti Miljanu, pa otkrio detalje razgovora sa Zolom!

printscreen

Rijaliti

USKORO PADA SVADBA!? Bebica otkrio kada će oženiti Miljanu, pa otkrio detalje razgovora sa Zolom!

Podeli vest

Bivši zadrugar i dečko Miljane Kulić koja se do nedavno borila za život, Nenad Macanović Bebica, otkrio je njihove planove za budućnost, kao i detalje razgovora sa Kulićkinim bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom

Nenadu Macanoviću Bebica, gostovao je sinoć u emisiji "Narod pita", a njegove fanove su naročito zanimali detalji o Miljani Kulić, njenom zdravstvenom stanju, kao i njihovom odnosu i planovima za budućnost. 

Foto: printscreen

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica

Zato je Bebica odgovarao na najzanimljivija pitanja koja su pratioci poslali na Instagram a u nastavku ovog teksta pročitaćete odgovore na najzanimljivija pitanja koja su stigla za njega u okviru rubrike "Insta rešetka".

Foto: Prntscreen/YouTube

Nenad Macanović Bebica

Da li ćeš oženiti Miksi čim se oporavi?

- Da naravno, nadam se da će što pre da se oporavi - rekao je Nenad.

Šta se dešava sa Miljanom?

- Oporavlja se polako, proces je dug. Dobija adekvatnu terapiju i negu i sve što je potrebno, ali proces je dug, treba vremena za sve - odgovorio je bivši zadrugar.

Kako komentarišeš to što je Zola zvao Miljanu da joj pruži podršku?

- On je zvao nju u šest ujutru pijan posle neke žurke, da li je bio pijan ili drogiran ko zna. Ja sam ga zvao posle toga i to smo rešili, tako da je ne zove više. Normalno sam mu rekao da nema potrebe da je zove i nakon toga više nije zvao - objasno je Bebica.

Da li bi voleo da budeš normalan?

- Uvek - nasmejao se Nenad.

Kako komentarišeš to što kažu da je Dalilin dečko isti ti fizički?

- Ma ja ni ne znam kako izgleda Dalilin dečko.

Foto: Prntscreen/YouTube

Nenad Macanović Bebica

Podrška i hvala ti što brineš o našoj Miksi!

- Uvek ću brinuti o njoj! - irzičit je bio Nenad.

Je l se čuješ sad decom?

- Da, naravno!

Kada će svadba sa Miljanom?

- Prvo da se Miljana oporavi pa ćemo lagano - odgovorio nam je Macanović.

Da li si se ijednom video sa decom od kako si izašao iz rijalitija?

- Video sam se sa njima, ali oni nisu deo rijalitija. Sve je okej, ali ne želimo da se to ispoljava u javnost - rekao je Bebica.

Zašto sa Miljaninog Instagrama brišeš prijatelje, budaletino jedna?

- Brisao sam jer su joj slali neke neumesne komentare sada kada to nije potrebno da ona čita takve stvari. Svaki put ću da obrišem svaki komentar koji je negativan dok se ona ne oporavi, a onda će ona to da rešava.

Da li spavaš sa Marijom?

- Ne, naravno da ne! - odgovorio je Bebica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragana N

pre 1 godinu

Bas me zanima sta o toj vezi misli Bebicina majka. Ja joj ne bih bila u kozi. Izvinite roditelji Miljanini, mislim da vam je cerka za debelo psihicko lecenje. Ali, sigurna sam da je i vama to jasno. Morate nesto uciniti povodim toga!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija