• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informe/Milica Kokotović

16.08.2022

21:59

MARIJA ME ZVALA DA ME PITA ŠTA ĆE BITI S MILJANOM! Vesna Rivas otkrila detalje razgovora s Kulićkom i zašto joj je prekinula vezu!

printscreen

Rijaliti

MARIJA ME ZVALA DA ME PITA ŠTA ĆE BITI S MILJANOM! Vesna Rivas otkrila detalje razgovora s Kulićkom i zašto joj je prekinula vezu!

Podeli vest

Popularna pevačica i rijaliti učesnica Vesna Rivas prorekla je Miljani Kulić mnoge teške situacije, ali i ovu poslednju u kojoj je nakon operacije želuca umalo izgubila život. Kako sada za Informer otkriva Vesna, nju je nakon svega zvala Miljanina majka Marija, kojoj Rivasova umalo nije spustila slušalicu

Vesna je bila gost redakcije Informer.rs i odlučila je da "pogleda u sudbinu" zadrugara. Ona se posebno osvrnula na slučaj Miljane Kulić koja je zamalo umrla nakon operacije želuca, a pre toga prokomentarisala je i Dalilu Dragojević. Iako su mnogi komentarisali da li je Dalila nekome bacila crnu magiju, nas je interesovalo da li je na nju pala neka vradžbina.

Foto: printscreen

Da li mislite da je na Dalilu bačna magija?

- Ko se mača lati od mača i strada. Na Dalilu ne deluje magija na nju deluje zla kob. Ona u svom rodnom kodu ima devetku i četvorku. Došla je da završi misliju iz prošlog života, a uz to da kanališe trojku koju isto ima u kodu a ona je sedmica, odnosno da odradi na pozitivno stvaralački, da odradi karmu što je otišlo na destrukciju. Mislim da ona nije pod magijom, ona je utočište demončićima, mislim da nije žrtva te magije. 

Foto: ATA Images

Kako vam se čini njen dečko i šta mislite zašto ga krije?

- On je njen sponzor, plaća joj provod, izlaske... One devojke koje se trude u rijalitiju da budu ribe, one se trude iz razloga da bi bile primećene, da bi ih bogati biznismeni ili sinovi bogatih biznismena primetili.

Koje su šanse za opstanak veze Aleksandre i Dejana?

- Nikakve, Dejan voli Dalilu, on je veoma razočaran i povređen, teško se miri sa tim. On bi sutra bio opet s Dalilom, ali to se kosi sa njegovim načelima, sa svim njegovim se kosi. Aleksandra je mlaka voda, energetski pričam. Dejan je navikao na Dalilu, da njoj bude poslušan. On se njoj divi. Dalila je stvorila Dejana, on ima tu mudrost i pamet, ali ima i jako težak kod, ali jako dobar kod i brzo uči. Drago mi je što je u ovom rijalitiju pokazao sve što je naučio od Dalile, Gastoza i mene. Uočila sam jednu njegovu dobru osobinu koju je od mene pokupio, šta je pokupio kao rijaliti igrač, a to je pokupio od mene, strpljenje da sačuva pravu informaciju, a ima ih puno. 

Foto: Youtube printscreeen

Da li ste se čuli sa Marijom Kulić nakon svega ovoga što se dogodilo Miljani?

- Zvala me je pre neki dan, ali ja sam žurila. Znate šta je problem, Miljana kada me je zvala između tih njenih ulazaka, izlazaka u rijaliti znala je da me posluša i  bila je dobra, ako ništa bar jedan određen period. Kada god je pravila neke sulude stvari nije me zvala, kao što me nije zvala pre nego što je išla na ovu operaciju jer joj ja ne bih savetovala da to uradi. Ova operacija što je ona uradila iziskuje šest meseci stroge discipline koju Miljana nema.  Marija zvala da me pita šta će biti, ja sam joj rekla izvinjavam se stvarno nemam vremena, biće dobro preživeće, čićemo se žurim.

Saška Karan je skoro na svom Instagram profilu naporavila pometnju sa Miljanom, šta vi mislite o tome?

- Saška ume da bude iznenađenje, i kada kaže tako nešto stvarno zatalasa.  Saška je umorna od svih tih formi i ja nju kapiram i da je rekla nešto što misli, a nije na njihovu sreću. Karma radi svoje, i kada kažemo možeš ti kako hoćeš i da probaš da menjaš i sudbinu ali ne možes dokle hoćeš jer karma radi svoje. One su pošle uletele u tu priču i Marija i Miljana kao da je otišla da izvadi zub, a to nije baš bezazlena operacija. Da su me pozvali ranije, ja bih im objasnila da to ne treba da rade. Ona je sada sve osetila na svojoj koži. One strahove što sam ja primetila kod nje, da se plaši umiranja, bolesti, bila je panična. Tačno je sebi negde slutila da će joj zdravlje biti ugroženo da se graniči između života i smrti. 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija