• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

19.08.2022

09:15

BEBICA JE KLOŠAR I SPRDNJA OD ČOVEKA! Lazar Čolić Zola opleo po Miljaninom dečku, pa otkrio DETALJE njihovog razgovora

printscreen

Rijaliti

BEBICA JE KLOŠAR I SPRDNJA OD ČOVEKA! Lazar Čolić Zola opleo po Miljaninom dečku, pa otkrio DETALJE njihovog razgovora

Podeli vest

Bivši dečko Miljane Kulić, Lazar Čolić Zola, poveo je medijski rat sa njenom majkom Marijom i sadašnjim dečkom Nenadom Macanovićem, za kojeg tvrdi da je "sprdnja od čoveka" i žestoko mu zamerio što ne viđa svoju decu

Lazar Čolić Zola gostovao je u emisiji "Zadruga - Narod pita", a pre ulaska u studio novinarima je odgovorio na sva aktuelna pitanja.

Nakon komplikacija koje su usledile nakon operacije želuca u Turskoj, Miljana Kulić i dalje je u bolnici, a mediji prate sva dešavanja vezana za njeno zdravstveno stanje.

Njen bivši dečko Lazar Čolić Zola čuo se sa Miljanom preko video poziva, a sada novinarima je pred gostovanje u emisiji "Zadruga - narod pita", otkrio detalje njihovog razgovora.

Foto: informer.rs

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

- Snimak je trajao nekih 30 minuta, ona je sve vreme bila nasmejana, srećna dok smo pričali - rekao je Zola, a potom rekao da ne želi da otkriva više detalja prepiske sa Miljanom:

Foto: Youtube printscreeen

Lazar Čolić Zola

Da bih dalje pokazivao poruke, moram prvo da vidim kako će se ponašati prema meni njen dečko i njena majka, koju sam pre neko veče "pokopao" u emisiji. Pokazao sam kako se "oduva" jedna žena koja ne znam ni ja o čemu priča! Došla ona na televiziju Pink da priča, kao da nema kući pametnija posla, ćerka joj leži u bolnici - ispričao je Zola, a onda uputio oštre uvrede na račun Miljaninog novog izabranika Nenada Macanovića Bebicu:

On me zove, kaže da je spopadam, smaram, da sam ovakav, onakav... On je debil, klošar, sprdnja od čoveka, nije se udostojio svoju decu da vidi, a meni nešto priča - dodao je Zola.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu
Politika

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

10:46

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija