• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

19.08.2022

20:59

DALILI SE SVIĐAO DAVID, ALI SE ON ZALJUBIO U SUBOTIĆKU! Dragojevićkina kuma razvezala jezik - otkrila sve tajne rijaliti zvezde!

Insider, Aleksandar Jovanovic/Printscreen

Rijaliti

DALILI SE SVIĐAO DAVID, ALI SE ON ZALJUBIO U SUBOTIĆKU! Dragojevićkina kuma razvezala jezik - otkrila sve tajne rijaliti zvezde!

Podeli vest

Kuma Dalile Dragojević, Goca Vasić, raskrinkala je rijaliti zvezdu i otkrila do sada nepoznate detalje iz njenog života. Ranije se dosta pričalo o tome da je Dalila navodno bila zaljubljena u brata svog bivšeg supruga Dejana Dragojevića, Davida, o čemu je sada progovorila i o Vasićeva

Tužba za Dalilu Dragojević?

- Ovog puta zanemarujem čaše, flaše, vode i sve ostalo! Sve to ni malo nije jeftino bilo, može da se pogleda Dejanov snimak, gde je on rekao celu istinu. Dejan je živeo sa njom, gde je odmah prepoznao glas i rekao: ,,Kumo, ti si". Koverat je bio jako debeo i račun i sve. Ja ću Dalilu da tužim upravo zbog toga što je pročitala moj broj telefona, kada je Marijana dopunjavala, bukvalno, ja sam se osećala i rekla upravo tako i to se čuje: ,,Zamolila bih tri čavke, ako mogu ja nešto da progovorim, pa onda jedna po jedna da udare repliku". Marijana je rekla da je ona njen drveni advokat, ona će biti svedok na sudu!

Foto: printscreen

Dalilu tuži kuma Gordana Vasić

Da li će Emina Mujić biti svedok na suđenju?

- Ja ženu niti znam, niti smo imale kontakt, niti je ona meni poslala ikada poruku. Ja naprotiv, nikada nisam pomenula njene roditelje, ni oca, ni majku, ni bilo šta što se tiče toga. Pomenula sam izgradnju kuće, kada kaže da je to njena kuća, tu kuću smo radili mi, mi svi koji smo učetvovali koji su davali novac. Ja bih se pre nazvala u tom momentu podrškom, a ne fan. Bile su dve adminke, koje su upravo znale na koga da se oslone, tako da sam ja nedeljno trošila 5 do 10 hiljada dinara na nju. Ona nije imala pravo na prsten, jer je imala veridbu sa Mladenom Vuletićem, oni nisu imali stvari, nisu imali cigare. Tako da smo mi za sve, ja sam tad lično kupovala!

Dalila Dragojević zaljubljena u Davida Dragojevića?

- Ja njoj jesam bila prijatelj, da nisam bila prijatelj, definitivno sam umela da se uključim, da se sakrijem i da joj uputim reči kritike i kada popije, i kada su bile žurke, kada je provlačila Aleksandru Subotić kroz međunožje, onako pijana, postoje klipovi. Da takve stvari ne radi. Njoj se svideo David, što kaže, međutim, njemu se svidela Aleksandra. To jeste činjenica.

Foto: Foto: Dejan Živančević

David Dragojević

Da li bi volela i dalje da bude sa Davidom?

- Šta znam, meni je jako neobično, ja imam devera i meni je neprijatno da ga uhvatim tako da ga zgrabim, velika ljubav, svi smo naši, da ne kažem nastavak, meni dođe to nebulozno. Dejan nije profil osobe Dalile, na šta je ona navikla, to smo mogli da vidimo i iz primera Vuletića, sa kojim se gađala sa kantama za smeće i slično, tu je bila večita dobra ko preživi, pa neka priča - zaključila je Gordana Vasić.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija