• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

20.08.2022

23:06

DELOVALI SU JAKO SKLADNO! Osman Karić progovorio o raskidu Stefana i Jovane Ljubisavljević, pa pomenuo NJENU PORODICU

printscreen

Rijaliti

DELOVALI SU JAKO SKLADNO! Osman Karić progovorio o raskidu Stefana i Jovane Ljubisavljević, pa pomenuo NJENU PORODICU

Podeli vest

Bivši zadrugar Stefan Karić je večeras zvanično saopštio da je njegovoj i Jovaninoj vezi došao kraj, a tim povodom oglasio se i njegov otac, Osman Karić, i izjavio da je i njega iznenadila vest o njihovom raskidu

Kao bomba je odjeknula vest, da je velika ljubav Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević završena. Iako se dugo spekulisalo o tome, bivši zadrugar je nekoliko minuta pred gostovanje u emisiju ''Narod pita'' priznao emotivni krah.

Stefan je na samom početku emisije, progovorio o razlozima za ovakvu odluku, a portal Pink.rs, kontaktirao je njegovog oca, Osmana Karića, kako bi prokomentarisao novonastalu situaciju.

Foto: Printscreen

Osman Karić

- Nemam komentar, sem što ću reći da mi je jako žao. I ja sam se iznenadio njihovim raskidom, delovali su mi jako skladno. Protiv Jovane zaista nemam nista loše da kažem, njenu porodicu poštujem, a sa njenim ocem se i družim privatno. Volimo isti sport, u pitanju je pecanje. Opet moram da kažem, možda su to samo njihove ishitrene reakcije, možda se i pomire, a ja bih to iskreno voleo od sveg srca.

Osman je potom otkrio da li mu se Stefan poverio i priznao uzroke ovako drastične odluke, s obzirom da su on i misica u dugoj i stabilnoj vezi bili dve godine.

- Stefan mi nije ništa rekao u vezi sa tim. On je neko ko svoje probleme drži u sebi i ne priča o njima. Ja, kao otac, mogao sam samo da pretpostavljam, nagađam ili posumnjam šta se dešava. Ne, nije mi ništa rekao, niti meni, niti bilo kome iz porodice.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija