• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. M.

23.08.2022

07:00

PECA POKUŠAVA DA SE POMIRI SA ALEKSANDROM! A zbog ove rečenice je Maja napustila hotel i plakala u avionu!

printscreen

Rijaliti

PECA POKUŠAVA DA SE POMIRI SA ALEKSANDROM! A zbog ove rečenice je Maja napustila hotel i plakala u avionu!

Podeli vest

Maja Marinković (25) raskinula je sa Pecom Raspopovićem (45), mužem svoje najbolje drugarice Aleksandre Subotić (25), posle tri meseca veze, a krah veze počeo je kada joj je on zabranio da kači fotografije u kupaćem na svoj profil na Instagramu.

Starleta i biznismen su se žestoko posvađali u Budvi, pa je bivša učesnica "Zadruge" spakovala kofere i prvim avionom se vratila za Beograd!

Foto: printscreen

Pukla tikva... Maja i Peca

Pošto je ostao bez švalerke, biznismen iz Novog Sada pokušao je da se vrati ženi s kojom ima sina Jovana, ali ga je i ona "oduvala"!
- Maja i Peca su se povađali u hotelu, a ona je tada rešila da raskrsti s njim zauvek! Nije više mogla da podnese to što je ljubomoran. Stalno joj je pravio scene i optuživao je da ga vara. Kad god bi joj neki muškarac poslao poruku na Instagramu, Peca bi je napadao - kaže izvor blizak bivšim ljubavnicima.

Napustila hotel

Kap koja je prelila čašu desila se u nedelju, kada je Raspopović terao Marinkovićevu da ugasi sve društvene mreže!
- Već neko vreme joj je gunđao zato što objavljuje seksi slike i snimke. Maju je to dovodilo do ludila, posebno zato što preko Instagrama reklamira garderobu i zarađuje novac. Kad joj je rekao da više ne želi da vidi nijednu njenu sliku u kupaćem kostimu i s grudima u prvom planu, poludela je! Počela je da urla na njega, a zatim se pokupila i napustila hotel. Odmah je pozvala oca Takija, rekla mu da kreće za Beograd i zamolila ga da je sačeka na aerodromu - priča naš sagovornik i dodaje:
- E tada se setila i bivše najbolje drugarice, Aleksandre, kojoj je otela muža. Ceo put u avionu je preplakala, jer je shvatila da je u narodu postala poznata kao rasturačica brakova zbog nekog ko ju je razočarao.

Foto: Privatna arhiva

Razočarao je... Maja i Peca


Raspopović, međutim, nije mnogo žalio za ljubavnicom, već je odmah pokušao da izgladi stvari sa Subotićevom:
- Otkad nije sa Sandrom, redovno se čuje telefonom sa njenom ćerkom Magdalenom. Ovog puta, kad su se čuli, zamolio ju je da mu da mamu na telefon. Čim je rekao Aleksandri da je shvatio da je pogrešio što je išta imao s Majom, ona mu je spustila slušalicu! Ma, nikada mu neće oprostiti tu izdaju!

Foto: printscreen instagram/sandrasuboticss

Peca ponovo juri Aleksandru
Razlika u godinama

Maja Marinković kaže da je raskinula s biznismenom zbog razlike u godinama.
- Prekinula sam svaki kontakt s Pecom! Između nas je velika razlika u godinama, imamo različita interesovanja i pogled na svet i to nas je udaljilo. Pritom, i on se promenio, nije više isti muškarac kao na početku veze! - kaže Maja i dodaje da je sigurna da se Peca i Aleksandra neće pomiriti:
- Ma nema šanse da mu se vrati, jer Aleksandra nije glupa! Što se mene tiče, nikada više neću biti s njim!
 

Taki: Znao sam da će
im veza brzo pući

Majin otac Radomir Marinković Taki kaže da je znao da veza njegove ćerke i biznismena iz Novog Sada neće dugo trajati:
- Peca je bio mnogo ljubomoran, sve mu je smetalo, a i razlika u godinama je velika. Trebalo je da razmisli s kim ulazi u vezu. Ma ne može on da ukroti Maju!

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija