• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

23.08.2022

19:10

ZADRUGARE SKENIRA DEJAN DRAGOJEVIĆ - O raskidu Maje i Pece bruji ceo Balkan, ali meni je žao samo Aleksandre! (VIDEO)

Informer

Rijaliti

ZADRUGARE SKENIRA DEJAN DRAGOJEVIĆ - O raskidu Maje i Pece bruji ceo Balkan, ali meni je žao samo Aleksandre! (VIDEO)

Podeli vest

Ove nedelje bivše cimere iz Zadruge skenirao je Dejan Dragojević

Rijaliti pobednik Dejan Dragojević sumirao je utiske nakon učešća u zadruzi i tom prilikom komentarisao teme koje su se dogodile u Zadruzi ali i van nje. 

Aleksandri Nikolić se na finalnoj večeri izvrnuo silikon.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Aleksandra Nikolić

- Nisam primetio iskreno, nisam ni zagledao, sećam se tih natpisa, ali mislim da nije, barem ja nisam primetio da tu ima bilo kakav problem - komentariše Dejan sa osmehom na licu. 

Marko Osmakčić i Viki Mitrović uhvaćeni zajedno nakon rijalitija.

Foto: printscreen

Marko i Viki

- To je više nego očigledna situacija, oni kakvi su bili u rijalitiju, takvi su i napolju. Sve je to lagana priprema za šeticu - ističe rijaliti pobednik. 

Maja Marinković raskinula sa Pecom nakon 2 meseca zabavljanja

Foto: printscreen

Maja i Peca

- To je tema koja trese balkan, to je jače od rata u Rusiji i Ukraini. I njih bih voleo da vidim u Zadruzi 6, jer to ne da će biti rijaliti, nego to će da ruši zidove u Beloj kući. Žao mi je samo jedne osobe u svemu ovome, a to je Aleksandra - komentariše Dejan.

Filip Car ostavio Dalilu nakon završetka Zadruge

Foto: printscreen

Filip i Dalila

- Klasična foliraža i dogovor, iskreno ne bih puno komentarisao dotične osobe - bio je kratak Dejan. 

Gruja ostao bez porodice i bez Mime Šarac nakon rijalitija

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Mima i Gruja

- Nije ostao bez žene i dece, ne ostaneš bez onoga čega se ne odričeš. Nosiš telefon u džepu pa ako želiš da ga zaboraviš, ti ćeš ga zaboraviti. Njemu sigurno nešto od toga nije trebalo pa je zaboravio na to. Ne znam šta se trenutno dešava u njegovom životu, ali sam čuo da je na parkingu na žurki Zadruge opalio Deniz, tako da on je sada u punom gasu - završava Dejan za emisiju "Zadrugari na skeneru". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija