• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

28.08.2022

07:37

MORAO SAM DA ZOVEM POLICIJU ZBOG MAJE! Zola ispričao detalje tuče Marinkovićeve i Cara: Uzela je pepeljaru punu pikavaca i poderala o zid!

printscreen

Rijaliti

MORAO SAM DA ZOVEM POLICIJU ZBOG MAJE! Zola ispričao detalje tuče Marinkovićeve i Cara: Uzela je pepeljaru punu pikavaca i poderala o zid!

Podeli vest

Pomirenje Maje Marinković i Filipa Cara mnoge je iznenadilo, a poznati zadrugar Lazar Čolić Zola, sinoć je u emisiji "Narod pita" ispričao da popularni par nije ni blizu idilične veze, već da su imali ozbiljnih problema samo noć ranije

Gostujući u emisiji kod Darka Tanasijevića, Đole Kralj, Stefan Krstović Krle i Lazar Čolić Zola, komentarisali su protekla dešavanja i najzanimljivija tema u toku nedelje bilo je pomirenje Maje Marinković i Filipa Cara.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola

- Udarna vest nedelje jeste to pomirenje Filipa Cara i Maje Marinković - komentarisao je Darko.

- Ja sam bio u šoku, tek danas sam čuo. Kad sam prekinuo lajv, video sam da su se pomirili. Ja sam ga nazvao, ali se nije javio - rekao je Krle.

Foto: printscreen

Pomirli se, pa napravili skandal... Maja i Filip

- Nju u se**u ne može niko da zameni - ubacio se Đole.

- Sad slušam vas trojicu i zamišljam da sam gledaoc, fino je čuti. Ovo su nokti...Slušajte ovo. Ja sam sinoć morao da zovem policiju na Voždovcu. Devojka je u taj momenat došla i njenog nekontrolisanog ponašanja, da ja nisam znao šta da radim. Ja sinoć noć koju sam prošao sa Filipom, Majom i mojim drugom, nisam nikada! Uspeo je nekako da se razdvoji. Devojka šta je radila sinoć. Spopada ga, maltretira ga, zove oca i priča da je on maltretira ga. U jednom momentu je u sobu, u hotelu gde se ja nalazim, u sobi, pepeljaraca puna pikavaca, uzela je celu, kad je podera u zid gore. Komad je pogodio u glavu ovog mog druga u glavu, ostao je čovek živ i zdrav - počeo je Zola.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Zola otkrio šta se dešavalo u stanu na Voždovcu

- Otkud Maja i Filip u tvojoj sobi - pitao je Darko.

- Car je hteo da joj pruži drugu šansu. Ona njemu priča da je on nju diskvalifikovao iz "Zadruge". On meni govori da je on sam sebi kriv, jedva sam ga jutros doveo do druge lokacije. Snimamo spot za moju novu pesmu "Lažni kum", on je glavna uloga, a i za to mu pravi problem...Njih dvoje se raspravljaju na krevetu sinoć, ona ga napada, on joj kaže: "Nemoj zvati oca, da mu praviš problem". Imao sam ja taj problem sa nekom takvom osobom, M.K. Ona Takiju govori da je Filip maltretira, a tu svedoci moj drug i ja. Šta bi mogao otac da pomisli tada? Ja vam se kunem u sve na svetu, niko je pipnuo nije, ona je odjednom krenula da pravi haos...Sedimo na krevetu, ona njemu kreće da kopa oči, ja uzmem telefon da snimam. Ona me je provalila da snimam, bacila mi telefon, krenula mene da grebe - dodao je Zola.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu
Politika

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

10:46

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija