• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

28.08.2022

19:47

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ OTKRILA DA LI ĆE VODITI ZADRUGU 6! Evo da li ćemo je od septembra ponovo gledati na malim ekranima!

printscreen

Rijaliti

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ OTKRILA DA LI ĆE VODITI ZADRUGU 6! Evo da li ćemo je od septembra ponovo gledati na malim ekranima!

Podeli vest

Dušica Jakovljević otkrila je da ostaje kraj malih ekrana na televiziji "Pink" i ističe da je ona zaštitno lice rijalitija "Zadruga", te da će taj projekat voditi i ubuduće

Dušica je rekla da se nije zastila rijalitija i da će vrlo rado nastaviti da vodi "Zadrugu".

 

- Od prve sezone “Zadruge”, ja sam zaštitno lice tog projekta, tako će biti i ubuduće. To je kao da pitate pevača da li su mu dosadili njegovi najveći hitovi. Uživo emisije su tlo gde se najbolje snalazim, kao neko ko je vešt u improvizaciji, to je moje srednje ime. Nisam se zasitila i vrlo rado ću voditi “Zadrugu” koliko god to bude potrebno - rekla je Jakovljevićeva.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Voditeljka Dušica Jakovljević

Voditeljka važi za jedno od najlepših TV lica na našim prostorima, ali kako kaže, njoj to nije bitno.

- Meni lepota nikada nije bila imperativ. Mislim da ima mnogo lepih žena, posebno što danas nije teško biti lep. Ono što je van vremensko i ono što smatram svojim adutom jeste harizma, ono što donesem u prostoriju, ono što donesem gledaocima preko malih ekrana u njihove domove. Ja sam počela na sebi da radim i fizički kada sam zapravo sazrela u obrazovnom i mentalnom smislu. Mene nikada nisu fascinirali oni koji mi se udvaraju i koji su slatkorečivi već ljudi koji su slični meni - ističe ona.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Voditeljka Dušica Jakovljević

Dušica je otkrila da li se privatno druži sa nekim učesnikom rijalitija.

- Meni stvarno učesnici rijalitija ne pišu, nemam kontakt sa njima. Nije što se ja ne družim, ali moji prijatelji stvarno nemaju veze sa javnim životom niti su javne ličnosti. Vodim jedan potpuno običan i svakodnevan život. Ne zanosim se, meni je moj posao kao i svaki drugi posao samo što je moj život zbog mog posla javno izložen. Ne družim se sa njima jer želim da profesionalno radim taj posao, da se apsolutno na to usredsredim, da mi druženje sa nekim ne uruši autoritet. Mi se naravno možemo sresti, popričati, videti, pa i razmeniti neku poruku, zašto da ne - rekla je Dušica Jakovljević.

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija