• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.08.2022

13:32

SESTRA MARIJANE IZ VELIKOG BRATA U ZADRUZI 6! Stigla nasmejana 4 meseca od nestanka najrođenije osobe!

Miloš Rafailović

Rijaliti

SESTRA MARIJANE IZ VELIKOG BRATA U ZADRUZI 6! Stigla nasmejana 4 meseca od nestanka najrođenije osobe!

Podeli vest

Uskoro počinje "Zadruga 6", te mnogobrojni budući učesnici svakodnevno dolaze na teliviziju Pink kako bi potpisali ugovore, a danas se pojavila sestra nestale Marijane Seifert, Maja Kovačević

Maja je sestra nestale Marijane Seifert kojoj se pre četiri meseca izgubio svaki trag, a danas se Kovačevićeva pojavila na razgovoru sa produkcijom. S obzirom na to da su u toku razgovori sa čelnicima, izgleda da ćemo baš nju moći da gledamo u šestoj sezoni Zadruge.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Maja je po nestanku svoje sestre za medije otkrila da je jako uplašena, te otkrila nove detalje te noći:

- U noći dok je Marijana verovatno umirala, sanjala sam kako se nas dve pozdravljamo. Sutradan kad sam se probudila, odmah sam uzela mobilni i nazvala sestru s kojom se nisam čula mesec dana. Nije se javljala, a ja sam već tad imala čudan osećaj - ispričala je Maja za Slobodnu Dalmaciju.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

- Nažalost, više ne mislim da je živa. Osećam da je nema. Samo želimo konačno da saznamo pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti - rekla je Maja koja smatra da će istina uskoro izaći na videlo pa se osvrnula na potragu za sestrom:

- Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo, više smo u šoku. Jednostavno, puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promenio iskaz na policiji - kazala je Maja i dodala: 

- Ne želim ovime da kažem da joj je nešto uradio, ali neka samo kaže šta se događalo u stanu, jer sam uverena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu, s njime ne mogu imati kontakt, teško mi je jer znam da neću moći viđati nećaka, ali ostajem pri svome - kazala je Maja. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija