• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

30.08.2022

07:00

POBEDNICA "ZADRUGE" NIJE POTROŠILA DINAR, A POSTALA LEPOTICA: Operišem se na kompenz, uštedela sam 60.000 evra!

Miloš Rafailović

Rijaliti

POBEDNICA "ZADRUGE" NIJE POTROŠILA DINAR, A POSTALA LEPOTICA: Operišem se na kompenz, uštedela sam 60.000 evra!

Podeli vest

Iva Grgurić (29) kaže da je brojne plastične operacije uradila na kompenzaciju i uštedela čak 60.000 evra!

Pobednica "Zadruge 3" promenila je lični opis tako što je uvećala grudi, usne i jagodice, smanjila nos, zategla lice, uradila "mačje oči", isturpijala bradu...

Grudi uvis

- Plastične operacije radim na kompenzaciju! Kad me neko sredi, ja ga reklamiram na Instagramu i ne moram da platim. Moja lepota mnogo košta! Da sam plaćala sve intervencije, dala bih na sve to oko 60.000 evra. Ljudi, to je jedan stan - kaže starleta i otkriva šta je sve na sebi promenila:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Iva Grgurić progovorila o estetskim korekcijama

- Povećala sam grudi. Pre nekoliko godina sam ugradila silikone, ali nisam bila zadovoljna, pa sam se nedavno opet operisala. Lice sređujem u Beogradu, kod doktorke Milice Đokić. Oblikovala sam bradu, stavljala botoks i hijaluron, iskosila oči, podigla jagodice... U usnama sam imala silikon, ali sam ga izvadila jer nije izgledao prirodno i stavila hijaluron.

Iva je često na meti osuda zbog prevelikih grudi. Ona smatra da joj 800 kubika silikona baš odlično stoji.

- Grudima sam prezadovoljna! Imam najlepši dekolte, ne samo u Srbiji već u svetu. Ne izgledam vulgarno, već seksepilno. Visoka sam, pa mi ova veličina grudi odgovara. Smršala sam 15 kilograma i svaki dan treniram, tako da izgledam bolje nego ikad.

Rijaliti zvezda je posle "Zadruge 3" sredila i zube, takođe besplatno.

- Stavila sam fasete, i to za reklamu. Sad imam osmeh od milion dolara! Nadogradila sam i kosu, uradila obrve... - priča ona i dodaje da je jednu stvar ipak platila 3.000 evra.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Iva Grgurić otkrila šta je promenila na sebi

- Pre nekoliko godina sam smanjila nos i to iskeširala. Ne žalim zbog toga, urađen je veoma lepo i više ga ne bih dirala.

Nema posao, ima pare

Grgurićeva nije zaposlena, ali ipak putuje na luksuzne destinacije i nosi isključivo brendiranu garderobu.

- Glumim u spotovima i za to sam odlično plaćena. Mnogo novca zarađujem i od Instagrama - objašnjava pobednica "Zadruge 3".

Taksista mi je ukrao telefon

Iva Grgurić tvrdi da joj je telefon "ajfon" ukrao taksista, kog je prijavila policiji!

- Bila sam sa prijateljima u restoranu, a kući sam krenula taksijem. Kad sam plaćala vožnju, sigurna sam da mi je taksista ukrao telefon. Prijavila sam ga policiji - priča starleta, koja tvrdi da u mobilnom nema ništa što bi moglo da je kompromituje:

- Ma nemam ništa eksplicitno u telefonu, samo fotografije sa putovanja, koje su mi drage.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rezolucija o Srebrenici je zločin protiv mira! Kada jenjavaju sukobi u Ukrajini i na Bliskom istoku, potreban je novi sukob, a za to je najbolja BiH! (VIDEO)
Live TV

Rezolucija o Srebrenici je zločin protiv mira! Kada jenjavaju sukobi u Ukrajini i na Bliskom istoku, potreban je novi sukob, a za to je najbolja BiH! (VIDEO)

Tema "Info večeri" bila je izglasavanje Rezolucije o Srebrenici. Na glasanju Zapad nije dobio ogromnu većinu kao što je očekivao, ali će svakako to koristiti kao sredstvo protiv Republike Srpske. Da li ova neobavezujuća rezolucija može postati obavezujuća? Na ovu temu govorili su: Željko Čurović, predsednik Saveza Srba u Crnoj Gori, advokat Aleksandar Cvejić i Zoran Buljugić, pisac i prevodilac.

24.05.2024

22:50

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)
Live TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)

Kako tumačiti izjave zvaničnika koji su usledili nakon sednice SE? Ako se malo analizira obraćanje pojedinih ambasadora zaključuje se da je možda svet spreman za velike promene. Na temu donošenja sramne Rezolucije o genocidu u Srebrenici u specijalnom programu Informer TV govorili su politikolog Tijana Sorgić, analitičar Veljko Jovanović, predsednik saveza Srba u Francuskoj David Jakovljević, geopolitički analitičar Mihajlo Olujić, a uživo iz Minhena javio se i politikolog Vlasimir Vidić, dok se uživo iz Amerike javio novinar Dejan Jelača.

24.05.2024

20:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija