• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

01.09.2022

08:40

BEZOSEĆAJNA! Jovana ljubomorisala Kariću na pokojnu Dijanu

Insider, Aleksandar Jovanovic/shutterstock

Rijaliti

BEZOSEĆAJNA! Jovana ljubomorisala Kariću na pokojnu Dijanu

Podeli vest

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić nedavno su stavili tačku na svoju ljubavnu vezu, a kako se piše tom događaju prethodio je veliki broj svađa

Izvor blizak nekadašnjem paru otkrio da je Jovana bila veoma ljubomorna i da je istina da je gušila Stefana, ali da je on presekao kad su se posvađali zbog njegove bivše devojke Dijane Milojković.

Foto: Zoran Sinko

Svakodnevne svađe

Jednog dana u porodičnoj vili Karića, koja se nalazi na Zvezdari, izbila je velika svađa jer je Jovana rekla Stefanu da više voli bivšu mrtvu devojku nego nju, koja je pored njega i čekala ga je da izađe iz "Zadruge".

Foto: printscreen/tvpink

- Jovana je napravila scenu u kući jedan dan bez razloga. Svakodnevno ga je gušila pričama o tome kako ga je čekala iz "Zadruge" i nije mu dala prostora da diše. Kap koja je prelila čašu bila je kad se Jovana uporedila s pokojnom Dijanom. Kao da je pokušavala da isprovocira Stefana. Na kraju mu je rekla: "Više voliš nju mrtvu nego mene živu" i tu je svađa kulminirala. Stefan joj je rekao da nije normalna, da je bolesno ljubomorna i da joj preko toga nikad neće preći - ispričao je za Kurir Stefanov dobar prijatelj.

Foto: Instagram/printscreen

Ohladio se

- Nisam ispunio njena očekivanja. Ja sam prolupao po izlasku iz rijalitija. Bežao sam od ljudi i nje, hteo sam da se osetim slobodno i da prodišem. Pitala je zašto me ne poljubiš? Zašto ne sediš pored mene? Stalno nešto zašto, i to je uticalo na moju odluku. Jednostavno me njeno ponašanje ohladilo. Očekivala je više od mene. Slažem se da sam da sam ispao loš. U jednu ruku fer, u drugu loš - ispričao je Stefan za naš list

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stockholm

pre 2 godine

Mislim da on malo i preteruje,Pa nisu ni bili u vezi kad se to desilo a on se ponasa i prica kao da su bili u jeku najvece ljubavi i najozbiljnije veze kad je jadna devojla umrla?

Ja

pre 2 godine

Pa Rumeni Radasin je tu istu Dijanu ostavio kada joj je bilo najteze, kada je umirala. Samozvani frajer, a ustvari nekulturni i bahati tatin sin.

kss20212279

pre 2 godine

A po čemu zaključuje te da je bezosećajna, pa zar nije tako?

sledeća vest

Vesti

Potpisan je još jedan Memorandum: Od novembra u Srbiju iz ove zemlje stiže gas - dostavljaće milion kubika na dnevnom nivou
Društvo

Potpisan je još jedan Memorandum: Od novembra u Srbiju iz ove zemlje stiže gas - dostavljaće milion kubika na dnevnom nivou

Minstarka energetike, Dubravka Đedović Handanović, i azerbejdžanski ministar energetike, Parviz Šahbazov, potpisali su u toku ove nedelje Memorandum o razumevanju o saradnji u oblasti zelene energije između dve zemlje, a predstavnici Srbijagasa i azerbejdžanske kompanije SOCAR su potpisali sporazum o snabdevanju gasom koji predviđa dobijanje do milion kubika dnevno za potrebe Srbije.

29.09.2024

16:33

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Nova zverka iz Kine! Ovo nemaju ni Rusi!
Planeta

(VIDEO) Nova zverka iz Kine! Ovo nemaju ni Rusi!

Kina je nedavno otkrila najnoviju nadogradnju svog glavnog borbenog tenka Tip-99, poznatog kao ZTZ-99B, koji sadrži napredni GL-XX APS sistem, koji uključuje 2 bacača APS projektila i 4 APS radara za kontrolu vatre.

29.09.2024

18:55

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija