• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso/Informer

05.09.2022

17:35

JA OSEĆAM DA ONA NE DIŠE! Maja Kovačević otvorila dušu o nestaloj sestri Marijani Seifert PRED SAM ULAZAK U "ZADRUGU"!

Miloš Rafailović

Rijaliti

JA OSEĆAM DA ONA NE DIŠE! Maja Kovačević otvorila dušu o nestaloj sestri Marijani Seifert PRED SAM ULAZAK U "ZADRUGU"!

Podeli vest

Šesta sezona rijalitija "Zadruga" počinje uskoro, a jedna od učesnica biće Maja Kovačević, koja je pred sam ulazak progovorila o nestaloj sestri, pobednici "Velikog brata", Marijani Seifert

Maja Kovačević, sestra nestale pobednice "Velikog brata", Marijane Seifert, biće jedna od učesnica "Zadruge 6" koja uskoro počinje. Maja je na pitanje o tragičnom nestanku sestre jako emotivno reagovala i istakla da misli da ona više nije među nama.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Maja Kovačević

- Ne bih želela sada da pričam o tome, ja prosto osećam da ona ne diše, ali ostavimo nadležnima da otkriju pravu istinu - rekla je buduća učesnica "Zadruge", koja svoje pripreme za ulazak u Belu kuću privodi kraju.

Inače, nedavno je Maja komentarisala nestanak svoje sestre.

Foto: printscreen

Maja Kovačević

- Naravno da nisam dobro, zbunjena sami ne znam šta da kažem. Nažalost, novih informacija nema, sve je i dalje pod velikim upitnikom. Niko ništa ne zna, traga se i dalje za Marijanom, pregledava se reka s obzirom da su nađene tamo njene osobne stvari. Ovo je velika patnja i agonija, teško mi je da kažem bilo šta razumno i smisleno - rekla je Maja Kovačević u maju ove godine.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sky Finance

pre 1 godinu

PONUDA KREDITA SKY FINANCE 2022 Dobijte hitan zajam danas u roku od 48 sati Posudite do 50.000 dolara i više bez kolaterala u nekoliko koraka u roku od 48 sati. Dobar dan gospodine,/gospođo Auto krediti Hipotekarni krediti Poslovni zajmovi Osobni zajmovi Zajam za nekretnine Studentski kredit Kredit za automobil Kredit za kuću. Za više informacija, ljubazno nas kontaktirajte, putem e-pošte: skyfinanceusa@gmail.com Web stranica: www.skyfinancial.com Adresa glavnog ureda: Adresa: 5540 W Valley Rd Center Valley, PA, Lansdale, Pennsylvania, Sjedinjene Države Agent zajma: Sky Finance Hvala vam.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija