• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

09.09.2022

22:40

UBIO ČOVEKA ZBOG KSENIJE PAJČIN! Sin Moke Slavnića ušao u "Zadrugu 6", a evo za šta je sve ROBIJAO!

printscreen

Rijaliti

UBIO ČOVEKA ZBOG KSENIJE PAJČIN! Sin Moke Slavnića ušao u "Zadrugu 6", a evo za šta je sve ROBIJAO!

Podeli vest

Zvezdan Slavnić (40), sin slavnog košarkaša Zorana Moke Slavnića ušao je u "Zadrugu 6", a njegova prošlost veoma je intrigantna i poznato je da je isuđivan za ubistvo koje je, navodno, počinio zbog pokojne pevačice Ksenije Pajčin

Mlađi Slavnić je osuđivan u Srbiji zbog ubistva Olivera Jovanovića 1998, kao i 2010. zbog trgovine narkoticima. On je višegodišnje kazne odležao je u KPZ Valjevo i Sremska Mitrovica, a pre čskoro devet godina je izašao na slobodu.

Foto: Prntscreen

Zvezdan Slavnić iz mlađih dana

Policija je sumnjičila Zvezdana Slavnića da je sa još trojicom muškaraca opljačkao zlataru u Austriji i odneo plen vredan 1,3 miliona evra. Među ukradenim predmetima našli su se vredni satovi i nakit - objašnjava sagovornik upućen u slučaj.

Navodno, bivši dečko pokojne Ksenije Pajčin i njegovi saučesnici operisali su kao deo bande „Pink Panter“, a uhapšeni su dok su se skrivali u šteku u Nemačkoj.

Foto: Printscreen You Tube

Ksenija Pajčin

Uhapšen je 2008. i mediji su tada navodili da je član beogradsko-kruševačkog klana. U martu 1998. u klubu „Četiri sobe“ upucao je Olivera Jovanovića, koji je preminuo posle 12 dana, a navodni motiv pucnjave je bila svađa oko Ksenije Pajčin, Zvezdanove tadašnje devojke. Zbog toga je osuđen na devet i po godina, ali je nakon osam godina amnestiran. Tokom slobodnog vikenda 2002. izazvao je incident jer je udario vlasnika jednog restorana. Protiv njega je kasnije podneta i krivična prijava zbog napada na policajce i uznemiravanja, pošto ga je komšinica prijavila zbog psa.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan

pre 2 godine

Sjajno, kriminalci, ubice, prostitutke, stvarno sve sama elita i krem. Jos samo pedofil fali. Ovo sran.e treba hitno ugasiti zauvek.

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija