• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.09.2022

10:48

MILAN MILOŠEVIĆ UNEO INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA! Voditelj u programu uživo pročitao prepisku iz telefona! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

MILAN MILOŠEVIĆ UNEO INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA! Voditelj u programu uživo pročitao prepisku iz telefona! (VIDEO)

Podeli vest

Marina Popović je kao ovonedeljni vođa odlučila da Maja Marinković i Marko Marković budu potrčci, a nakon toga usledila je emisija "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem. Voditelj je tom prilikom uneo informaciju iz spoljnog sveta i pročitao prepisku između trenutne učesnice "Zadruge" Sofije Une Manić i bivše zadrugarke Sanje Stanković

Sofija je pokušala da se opravda, pa je tvrdila da ona nema veze sa tom pričom i da ona Sanji nije slala nikakve poruke.

- U kakvim ste odnosima ti i Sofija Una? Da li se znate od ranije? - pitao je voditelj Matoru.

- Ni u kakvim. Ne znamo se od ranije - odgovorila je Matora.

- Da li ti je rekla da te je pratila u rijalitiju možda? - nastavio je Milošević.

- Nije, pričala je o Ivanu i njoj. Čula sam nešto da je kao htela da muva Sanju (Stanković) neka koja je ušla ovde... Rekla mi je da su tu devojku poredili sa mnom, ne znam mnogo o tome. Generalno mi je delovalo da je iskrena. Najviše je govorila o Ivanu, o tome šta je radio, koje su probleme imali... -govorila je Tomićeva.

Foto: printscreen

Jovana Tomić Matora

- Poznaješ li Sanju od ranije? - pitao je voditelj Sofiju.

- Jednom smo se upoznale, nismo se samo družile - rekla je Sofija.

- Da li si ikada pisala Sanji? - pitao je Milan.

- Ne, nisam - odgovorila je Sofija, nakon čega je Milošević pročitao poruku koju je Manićeva navodno poslala Sanji.

- Aman, nauči da govoriš. Ne umeš da akcentuješ, pokušavaš stalno da imitiraš beogradski akcenat. Kako te nije sramota. Skidaj te svinjske obraze i vozi. Hvala Bogu pa te je i Matora odj**ala kad je videla ko si i šta si. Sjaši sa Eda i Dragane. Šta se non stop ubacuješ u razgovor i postavljaš mu pitanja kao da si voditelj. Nametljiva i nepristojna si. Sjaši i odj**i sa ljudi više. Ne pamtimo da se iritantnije neko ponašao u emisijama. Nepotkovana prostakušo bez škole i porekla! Vodi računa ko tebe voli, a to je niko sem mame. Mada i ona voli više očuha nego divnu ćerku. Fuj! Ostavi ti Eda na miru klošarko biseksualna na baterije - pročitao je voditelj poruku u celosti.

Foto: Printscreen You Tube

Sofija Una Manić

- Ja mogu da se zakunem u sebe i u život svoje majke da ovo nije istina! Ovo nije moj rečnik, ne koristim ovaj rečnik... Ovo nisam ja! - branila se Sofija.

- Sanja jeste moja najveća ljubav, kako god da smo se rastavile, neću dozvoliti da se ona blati - rekla je Matora.

- Devojku ne poznajem, nikada je nisam pratila! Čvrsto stojim iza toga, ja to nisam pisala! - tvrdila je Sofija.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija