• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

20.09.2022

12:12

UROŠ ĆERTIĆ STIGAO U PALATU PRAVDE! Čeka ga presuda za vitlanje pištoljem u banci!

e-stock

Rijaliti

UROŠ ĆERTIĆ STIGAO U PALATU PRAVDE! Čeka ga presuda za vitlanje pištoljem u banci!

Podeli vest

Aktuelni rijaliti učesnik Uroš Ćertić stigao je u Palatu pravde na ročište povodom procesa koji se protiv njega vodi, a zbog krivičnog dela nedozvoljenog posedovanja oružja koje je jednom prilikom potegao u ekspozituri jedne banke

Kaskader je raspoložen stigao u Palatu pravde gde će se uskoro proces protiv njega završiti, a iako je za ovo krivično delo propisana kazna do 12 godina zatvora, Ćertić se nada najboljem i da će dobiti nanogicu koju će nositi u "Zadruzi 6".

Foto: e-stock

Uroš raspoložen stigao u Palatu pravde

Uroš je sinoć s Mikijem razgovarao o tome i otkrio da mu nije svejedno:

- Ma glupost, al' opet. Ma prvi put je, nema šanse. Nema šanse ispod nanogice. Sad je od pet do 12 godina kazna za to. Sledeći put je dve, pa četiri. Ali neće biti više. Nisi čitao? Ja bio, posle dva dana dolazi Rasta. Njega su namestili. Njemu došli kući i rekli:"Znamo da ti je u veš-mašini". Ali on pravi dva, tri konja mesečno (20, 30.000 evra) i boli ga ku*ac za to- kazao je Uroš otkrivajući kako je bio u zatvoru sa reperom Stefanom Đurićem Rastom.

Foto: e-stock

Urošu se sudi za vitlanje pištoljem

On je juče pozvao roditelje da kontaktiraju s njegovim advokatom kako bi sve bilo u redu:

- Tamo gde sam bio je bio i Stefan Đurić Rasta. Sutra je konačno došao dan da idem na suđenje. Nikom to ne preporučujem. Oružje je za miliciju, za SAJ, za vojsku. Nemojte da pravite sprdnju od toga. Majka neka zove mog oca, otac mog advokata da dođe pola sata ranije. Molim sve novinare da ne prave cirkus od ovog ozbiljnog suđenja, jer taj nepromišljeni postupak može da me odvoji od deteta od 2 do 12 godina - počeo je Uroš u programu uživo i dodao:

Foto: printscreen

Nije mu lako... Uroš se juče ispovedio Drvetu mudrosti

- A vi ako se budete ovde sprdali sa tom temom, bićete ozbiljno tuženi. Kajem se, naravno, ne preporučujem nikom da se šeta po centru grada ili bilo kom delu grada s oružjem. To je za miliciju ili za kaskadere na zatvorenom, bezbednom filmskom setu sa ćorcima. Ozbiljna je tema, nije bila pompa i zajebancija. Ne mogu nikome da zabranim da dođe, ali nemojte da pravite cirkus od suđenja - rekao je Ćertić.

Najpoznatiji srpski kaskader Uroš Ćertić uhapšen je krajem septembra 2020. godine zbog posedovanja oružja i trenutno se nalazi u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Urošu će biti suđeno prema Zakonu o oružju, donetom 1. juna 2017. godine. Za posedovanje naoružanja u ilegalnom posedu predviđena je kazna od dve do 12 godina zatvora.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija