• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G. T.

22.09.2022

22:15

MAJA GA DOZIVA DA UĐE U RIJALITI! Marikovićkin bivši otkrio da li ulazi u "Zadrugu 6"!

printscreen

Rijaliti

MAJA GA DOZIVA DA UĐE U RIJALITI! Marikovićkin bivši otkrio da li ulazi u "Zadrugu 6"!

Podeli vest

Maja Marinković bila je vezi sa nekoliko rijaliti učesnika, ali je samo sa jednim ostala u odličnim odnosima i sada želi da on uđe u "Zadrugu 6"

Njen bivši partner, a sada prijatelj Milan Janković Čorba oglasio se za Informer i otkrio da li planira ponovo da uđe u "Zadrugu" po pozivu Marinkovićeve:

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

On ima posebno mesto u srcu Maje Marinković... Milan Janković Čorba

- "Zadruga" je nekad iza mene, nekada ispred mene, ali se moje ime stalno pominje. Ja sam svestan da sam za Maju veoma poseban, a sada ne mogu da budem s nekim u vezi s kim sam sada prijatelj. Ja ne znam kako da se uporedim s drugim muškarcima, ne znam zbog čega sam poseban za nju verovatno zbog vunenih čarapa i živih jaja- kazao je Čorba koji je sada otkrio kako komentariše Kristijana u "Zadruzi" s kojim je bio najbolji prijatelj u jednoj od sezona:

- Kiki je u rijalitiju, video sam par nekih scena gde me pominje i pitam se kako može tamo bez mene. On i ja smo bili najbolji drugari u rijalitiju, a van njega se nismo ni čuli ni videli. Eto jedno je rijaliti, a drugo realan život- kazao je Čorba koji je sada iskomentarisao i razloge zbog kojih je Kristijan nasrnuo na Uroša. Šta je još rekao pogledajte u videu:

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ELA

pre 1 godinu

Verovatno šmrču jer su videli to reklamiranje na TV Pinku. Ponavljate 200 puta dnevno taj snimak

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija