• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.09.2022

20:40

ROBERT PRETI PRODUKCIJI DA ĆE DIĆI RUKU NA SEBE! Zadrugar van sebe, samo želi napolje: OTROVAĆU SE LEKOVIMA, SAKRIO SAM IH SVUDA!

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

ROBERT PRETI PRODUKCIJI DA ĆE DIĆI RUKU NA SEBE! Zadrugar van sebe, samo želi napolje: OTROVAĆU SE LEKOVIMA, SAKRIO SAM IH SVUDA!

Podeli vest

Zadrugar Robert Mitrović ne oseća se dobro u rijalitiju, pa je zapretio produkciji da će, ako ga ne puste napolje, dići ruku na sebe

Robert Mitrović otkako je ušao u "Zadrugu 6" vrlo je nesrećan i ponaša se depresivno.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Robert Mitrović

On je nedavno pokušao da pobegne preko ograde, a danas i juče bojkotuje snimanje emisija. Sada se odlučio na još jedan šokantan korak.

Naime, na Instagamu se pojavio kratki klip gde vidimo kako se Robert direktno obraća u kameru.

- Kao što sam rekao sinoć, čekam do dva. Ako ne, boli mene uvo što su zadrugari tu - započeo je Robert, pa nastavio:

- Rekao sam šta ću uraditi. Nije mene sramota. Hoću da pričam sa produkcijom. Sakrio sam lekove svuda. Ako ne, otrovaću se lekovima, baš me briga. To je to. Ja sam se zakleo u dete - rekao je Robert i napustio prostorije radio-stanice.

Podsetimo, Robert je izgubio kompas u ponašanju od kada je priznao da nema dokaza za tvrdnje koje je izneo na račun svoje bivše supruge Viktorije Mitrović.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 1 godinu

друже поби најпре све остале па онда себе.њих није никаква штета ,а овом јадном народу учинио би велику услугу !!!

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija