• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

27.09.2022

08:12

NECINA MAJKA VAN SEBE! Crveni od sramote nakon što joj je sin URINIRAO u Ćertićev krevet: Razočarao me je! Uroš mi maltretira decu, a TUKAO JE SVOJU ŽENU!

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

NECINA MAJKA VAN SEBE! Crveni od sramote nakon što joj je sin URINIRAO u Ćertićev krevet: Razočarao me je! Uroš mi maltretira decu, a TUKAO JE SVOJU ŽENU!

Podeli vest

Julijana Lazić, majka Pece i Nece Lazića, oglasila se za naš portal nakon skandala koji su njeni blizanci imali sa Urošem Ćertićem, sa kojim se svakodnevno svađaju u "Zadruzi"

Julijana Lazić priznala da nije baš najbolje zbog prizora koji su njeni sinovi Neca i Peca imali sa Urošem Ćertićem. 

Foto: prinstscreen

Kako kaže, teško joj padaju svađe njenih sinoca sa Ćertićem.

- Teško sam podnela najviše vređanje Ćertića, jer je on imao prvu, drugu, treću žurku i slomilo se na Nenada i Predraga. Najteže mi je bilo to što ej pričao po nacionalnoj osnovi. On je za mene psihički ubica. Psihički maltretira ljude. Ima 40 i neku godinu. Peca je bio stabilniji, ali je Nenad rekao da nikome neće da ćuti kao prošle godine. Neca me je razočarao, nije to njegovo vaspitanje što ja znam, to što je izmokrio po krevetu mi je bilo užasno. Ne razumem šta taj Ćertić hoće od njih, je l' oni ne smeju da komentarišu. Bila je spremljena hrana za njih 12 i on je pljunuo u hranu, šta mu to znači? Prvo Jelenu Golubović, pa je krenuo na dečka iz Makedonije, kulturan i fin dečko.

Neca je sinoć šokirao naciju kada je urinisao u Ćertićevom krevetu, a ovog postupka stidi se i njegova majka.

- To nije trebalo da uradi, i ja sam protiv toga normalno. Ne znam šta je njemu bilo, ali zamisli da neko ide i vređa ga non stop. Šta je taj Ćertić?! Čitala sam i čula da je njegova žena dobijala batine od njega, da je njegova majka zvala da ga izbace, nasilnik jedan. Ide i svakoga maltretira da ga se plaše. Moji sinovi ne prodaju bakar, niti ja. Zna se ko prodaje bakar. Ako je toliko zreo čovek ne može tako da radi. Neca je ponizio sebe, to stvarno jeste. Ne znam zašto taj kaskader toliko napada nekoga od 21 godinu, a zna šta iza sebe ima. Ja sam njima rekla da će ajkule da ih pojedu. Neca nije takav.

Među zadrugarima važi mišljenje da je Peca kulturniji, vaspitaniji i normalniji u odnosu na Necu, a njihova majka kaže:

- Neca je više razmaženiji zato što je bolestan bio dok je bio mali i uvek je bio nežniji, ali više je osetljiv jer ga je dovelo do ludila da uzme da vrišti. On ovde pomaže i da kuva i da sprema. Njega je to naterala Grujićka, nemam ništa protiv, volim devojku, volim je. Za Ćertića imam da kažem sve i svašta, šta je on? Beogradski kaskader, Holivud njegov, pa nek ide u Holivud čoveče, nek ide. Necu svi gotive, Peca jeste stvarno zreliji, a Peca misli za mene da ja više volim Necu. Oni su jednojajčani blizanci, a različitog karaktera. Mene je strah da Peca ne pukne, video si da puca već u jednoj tuči. Obojica imaju dobru dušu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija