• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

27.09.2022

16:36

KIJA OBJAVILA NATPIS PA OTKRILA DA LI JE POSVEĆEN SLOBI! Pevačica se prisetila reči iz "Zadruge" u kojoj ju je bivši prevario!

Rijaliti

KIJA OBJAVILA NATPIS PA OTKRILA DA LI JE POSVEĆEN SLOBI! Pevačica se prisetila reči iz "Zadruge" u kojoj ju je bivši prevario!

Podeli vest

Kristina Kija Kockar ima specfičnu životnu priču koju je pretočila u knjigu, a pojedini citati što oni koje je napisala u romanu, a što oni koje je izgovorila u "Zadruzi 1" i dalje su popularni. Sada je jedna njena izjava ispisana i na jednoj majici, a ona je prokomentarisala kome je bila posvećena

Kija je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi majica sa natpisom:"Pomogla bih ti, ali..." i mnoge podsetila na situaciju iz prve sezone "Zadruge" kada je upravo takvu rečenicu uputila bivšem suprugu Slobodanu Radanoviću: "Pomogla bih ti, ali me boli k...".

Foto: Informer

Kija Kockar

Iako su korisnici pomenute mreže prvo pomislili da se Kockareva obrartila pevaču, ona je objasnila da njena objava nema nikakve veze sa Radanovićem.

- Zaista, zbog ovakvih povezivanja, izbegavala sam bilo šta da postavljam na društvene mreže godinama, kad je neki datum ili se njemu nešto događa u životu jer uvek nalaze način da nas povežu. Ali i kad ćutim, čak i tad izmisle!

Foto: Instagram/printscreen

- E sad majica... Ta rečenica je moja i ljudi je vrlo rado koriste od "Tik toka" pa do konverzacije u svakodnevnom životu. Mada, nastavak, uključuje i psovku, što nije pohvalno, zato je nema na majici, iako mislim da je u čestim situacijama prikladna. I nikog ne zanima na koga se tada odnosilo. Apsolutno nema veze sa Slobodanom već sa mojim smislom za humor u teškim situacijama. Svakako postoji knjiga "Moj Potpis" koja uključuje direktno Slobodana i koja ostaje zauvek. To je jedina stvar. Takođe sam dobila i majicu na kojoj piše "Ljubav tvog života", ali to možete da pripišete na više njih- kazala je Kristina. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija