• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.09.2022

18:31

RASKID U ZADRUZI 6! Zadrugarka stavila tačku na odnos sa Lil Broksom: Nije mi se zgradio, ali više nismo zajedno! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

RASKID U ZADRUZI 6! Zadrugarka stavila tačku na odnos sa Lil Broksom: Nije mi se zgradio, ali više nismo zajedno! (VIDEO)

Podeli vest

Ivana Puzić odlučila je da stavi tačku na svoju emotivnu vezu sa Lil Broksom, pa je ustala pred svim zadrugarima i u programu uživo raskinula sa njim

Ivana je istakla da joj je Lil nije zgadio, ali da više nisu zajedno.

- Nismo više zajedno i to je to. Nije mi se zgadio, ali to je to. Ne znam što se Bakša stalno kezi, kad ja prolazim, kad je neko nešto pita - rekla je Ivana.

- Nema šanse da kad je žena tu da ti sa njom u krevetu, a tamo negde u Rajskom vrtu se keziš ili družiš. Ne možeš da budeš drug sa devojkom koja je zaljubljena u tebe ili ima simpatije prema tebi. Vidi se da je Bakša odlepila za Bilalom, mnogi su. Interesantan je, nešto novo. Ja sam juče dao definiciju pet frajera u rijalitiju za sva vremena. On se izdvojio, sa svima je okej i interesantan je. Njemu je žensko društvo, sve se zaljubljuju, pa čak i matore koke. Vole njegov šarm - komentarisao je Kristijan.

Foto: Printscreen You Tube

Ivana Puzić

- Nazvao si ga "Mikro Čorba" - dodala je Ivana.

- Tako je. Zna se šta je pab. Čorba je bio iz paba i imao je taj teret. Sve koje su otišle, kad pogreše kritikujemo ih. Previše su glupe da bi shvatile. Mi pomažemo svima, ali tamo smo nezavisna baza i držimo se. Savim je normalno da raskine, kad se tako ponaša - nastavio je Golubović.

- Ovo zadnje što je Krisitjan rekao voleo bih da onda ustanete vi iz paba i branite je, jer sam ja bio jedina osoba koja je stala uz nju i branila je - rekao je Bilal.

- Ja ne branim kad tebi trsi pi*ku na ku*ac, jer tad nije u pravu. Pab je savršeno u pravdi, sve ostalo može da greši - odbrusio je Kristijan.

- Je l' postoji šansa da se pomiriš sa Bakšom? - pitala je voditeljka.

Foto: Printscreen You Tube

Lil Broks

- Teško, povukao sam se čim sam izašao iz tog odnosa. U klipovima nisam ništa sporno uradio ni sa Majom, ni sa Bakšom. Završili smo samo iz razloga što će njoj teško da bude da gleda te stvari i klipove - rekao je Bilal.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija