• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.10.2022

18:59

ĆERTIĆ UMESTO ADAMA SADA MALTRETIRA MIKICU! Osuo paljbu po Bojaniću zbog "Zadrugovizije"!

printscreen

Rijaliti

ĆERTIĆ UMESTO ADAMA SADA MALTRETIRA MIKICU! Osuo paljbu po Bojaniću zbog "Zadrugovizije"!

Podeli vest

Kaskader Uroš Ćertić žestoko je iskritikovao Mikicu Bojanića na račun njegovog nastupa i neznanja teksta pesme njegovog rođenog brata Baneta Bojanića, koju je izveo na "Zadrugoviziji"

Zadrugari su dobili zadatak da izaberu pobednika "Zadrugovizije", a Uroš Ćertić je tada osuo drvlje i kamenje na Mikicu Bojanića.

Foto: Youtube printscreeen

Uroš Ćertić se okomio na Mikicu, pa krenuo da rešeta izlaganjem:

- Šta da kažem najviše me je razočarao Mikica Bojanić, očekivao sam mnogo više od njega, ja nisam pevač i muzičar, a ti pitaj slobodno tvoje kolege pevače, koji su ti se smejali u bekstejdžu iza leđa i kritikovali i udarali se laktovima i bili su u čudu, što od svog rođenog brata ne znaš pesmu - oštro je Ćertić i dodao:

- Ja imam odličnu moć zapažanja pa sam uvideo kako su ti se smejale kolege, što ne znaš pesmu od brata, najijskrenije ti kažem da je bilo tako! Da li matrica može jednu Mariju Šerifović može da poljulja, jeste sve ispalo na kraju u redu, ali pitaj ti tvoje kolege šta oni misle o tebi i tvojoj izvedbi pesme - rekao je Uroš.

Foto: Prntscreen

Mikici Bojaniću je očito bilo jako krivo i bio je strašno iznerviran Ćertićevim kritikama, te je iskoristio priliku da odgovori Ćertiću i na neki način da popravi sliku svog učešća na Zadrugoviziji:

- Ja sam sam kriv, što sam dopustio kolegama da mi se smeju. Što se tiče matrice neki su ovde po pola sat sat vežbali, tako da se ne pravdam sam sam sebe ugrobario, to je kod nas normalno što sam dozvolio da se drugi naslađuju na moj račun i što me kritikuju zbog lošeg nastupa - rekao je Mikica Bojanić.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija