• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

10.10.2022

13:20

STANIJA RASKINULA S GOJKOM KAČAROM ZBOG NOVAKA ĐOKOVIĆA! Napao je zbog tenisera, a on bio veren sa Enom Popov!

Reuters, Insider / Marko Đolovic

Rijaliti

STANIJA RASKINULA S GOJKOM KAČAROM ZBOG NOVAKA ĐOKOVIĆA! Napao je zbog tenisera, a on bio veren sa Enom Popov!

Podeli vest

Skandal koji je svojevremeno bio glavna tema medija bila je veza Stanije Dobrojević i Gojka Kačara kada je fudbaler bio u paralelnoj vezi sa njom i Enom Popov, Dobrojevićeva je sad aprvi put javno ispričala kako je saznala da je Kačar veren, kao i da je njena veza s njim "pukla" zbog Novaka Đokovića

Stanija i Gojko bili su u vezi 2010. godine, kada su viđeni na Dejvis kupu zajedno. Starleta je sada ispričala sve detalje njihovog odnosa, kao i na koji način je saznala da je on veren sa Enom Popov:

Foto: Printscreen Instagram

Stanija Dobrojević konačno ispričala sve detalje veze sa Gojkom Kačarom

- Pozdrav za Gojka, da se ne ljuti što ću sad ispričati. Dopisivali smo se dva meseca preko Fejsbuka, on je tad bio na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, a ja u Americi. Počeli smo da se zabavljamo čim smo se vratili u Srbiju i posle dve nedelje otišli smo u Hrvatsku. Imam dečka sportistu, otišli smo u Split i sećam se u hotelu izlaze Brena, Boba, Novak, Troicki, Zimonjić - prisetila se Stanija događaja od pre 12 godina i nastavila:

Foto: Tviter/Augzburg

Sedeo na dve stolice, pa se izenadio kad je video da bi i Stanija isto tako... Gojko Kačar

- Tamo se igrao Dejvis kup. Novak je prišao da se javi Kačaru koji me je predstavio kao svoju devojku. Tad sam prvi put videla Novaka uživo, dao nam je karte za meč. Ja ga pratim od 2007. i jedina osoba za kojom sam trčala da tražim fotografiju je Novak Đoković. Svi u kući ga obožavamo, a sad sam imala priliku da ga vidim uživo, iako sam ga gledala na US Openu 2007. kad još nije bio u vrhu - kazala je Stanija.

Foto: reuters

Svideo se Staniji... Nole

Pojasnila je i u kakvom je odnosu tad bila s Novakom Đokovićem.

- Nikad me nije muvao, nikad se nismo dopisivali, nikad ništa što su spekulisali mediji. Ja ga gledam s velikim poštovanjem i jedino što sam htela je zajednička fotografija s njim. Međutim, Kačar se naljutio, on je toliko izljubomorisao, to veče nije hteo da priča sa mnom, okrenuo mi je leđa. Katastrofa. na kraju smo na taj meč otišli u ne baš najboljim odnosima, čak sam ja i kasnila. I dešava se da smo bili uskilani, tad sam bila anonimna u javnosti. Mi se vraćamo u Srbiju, na svim naslovnim stranama Kačar i ja. Ali na svim naslovnim stranama naslovi "Kačar prevario verenicu". Koju crnu verenicu? Nisam ni znala to, kad su me zvali novinari, ja sva bitna. A kad su me pitali znam li da je veren sa Enom Popov, ja se mislim "Koja, bre, Ena Popov?" Tu je nastao haos, ja sam mu ga napravila. Posle sam čula da je on Eni rekao da ga odveze na neku stanicu odakle je išao u Split, a ustvari je on po mene došao kolima.

Foto: Privatna arhiva

Nasekirala Enu Popov... Stanija

Prisetila je i kako je posle toga postala mnogo opreznija kad su je muvali sportisti.

- Nadam se da se neće naljutiti, pričam kako je bilo. Prošlo je mnogo godina, nadam se da se ne ljudi. Osećala sam se tad prevareno jer sam bila druga. A u isto vreme ide intervju Ene Popov u kom kaže da je starleta Stanija sve izmislila zbog medijske pažnje. Ja nisam mogla da verujem, svo to foliranje i laži. Posle toga su me svi sportisti muvali, ali sam se opametila, sve sam ih guglala, na društvenim mrežama sam proveravala imaju li devojke. S Kačarom mi je bilo vatreno krštenje - zaključila je Stanija.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! (VIDEO)
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav potez! Svi poludeli zbog odluke Putina i Kima! Amerika i saveznici gore, ovako nešto dosad nisu doživeli!
ŠAH-MAT

Kakav potez! Svi poludeli zbog odluke Putina i Kima! Amerika i saveznici gore, ovako nešto dosad nisu doživeli!

SAD, Južna Koreja i Japan najoštrije osuđuju produbljivanje vojne saradnje između Pjongjanga i Moskve, uključujući kontinuirani transfer oružja iz Severne Koreje u Rusiju, čime se produžava rat u Ukrajini, krši više rezolucija Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija i ugrožavaju stabilnost i u severoistočnoj Aziji i Evropi, saopštio je Stejt department.

01.07.2024

05:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija