• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2022

12:14

ŽELEO SAM DA IZVRŠIM SAMOUBISTVO! Linčovali su me zbog veze sa Tarom, nisam mogao da idržim! ŠA O TEŠKOJ ŽIVOTNOJ KRIZI

printscreen

Rijaliti

ŽELEO SAM DA IZVRŠIM SAMOUBISTVO! Linčovali su me zbog veze sa Tarom, nisam mogao da idržim! ŠA O TEŠKOJ ŽIVOTNOJ KRIZI

Podeli vest

Nenad Aleksić Ša našao se na stubu srama kada je tokom učešća u rijalitiju Zadruga prevario svoju suprugu Ivanu sa Tarom Simov, a sada je otkrio da je, nakon afere, imao suicidne misli.

Nenad Aleksić je priznao da je želeo sebi da oduzme život zbog svega što je prošao:

- Doživeo sam taj linč naroda. Jesam uradio šta sam uradio, ali mnogo sam se borio sa sobom da izađem iz svega toga. U jednom trenutku sam bio u fazi da presudim sebi, to znaju moji najmiliji. Voleo bih da ove priče malo utiču na gledaoce da shvate šta nosimo sa sobom i da mi u suštini nismo toliko jaki kako delujemo. Postoje popravni, imamo šansu da ispravimo sve greške. Uz veru i jaku volju, došao sam sebi- rekao je Ša.

Podsetimo, Tara Simov i Nenad Aleksić stavili su tačku na svoju burnu vezu. Do kraha njihove ljubavi, po rečima bivše zadrugarke, došlo je zbog velike razlike u godinama koja je počela sve više da se primećuje.

Foto: Youtube printscreeen

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija