• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.10.2022

19:50

MIKI PROGOVORIO O KOMŠIJI KOJI MU JE ZAPALIO KUĆU! Đuričić poručio: Njemu je mesto u ludnici! (VIDEO)

Insider / Zoran Sinko, Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

MIKI PROGOVORIO O KOMŠIJI KOJI MU JE ZAPALIO KUĆU! Đuričić poručio: Njemu je mesto u ludnici! (VIDEO)

Podeli vest

Vest da je komšija rijaliti učesnika Mikija Đuričića upao u njegovo dvorište i pokušao da mu zapali kuću, odjeknula je kao bomba, a piromanu Darku L. je određeno zadržavanje do 30 dana. Zadrugar je sada pred kamerama priznao da mu je taj komšija vređao suprugu

Produkcija je Đuričića očigledno obavestila o svemu što se desilo, a on je sada cimerima ispričao detalje koje malo ko zna.

- I tu u Kupinovu imaš neke komšije koji nisu tu dolazili 20 godina. Ćale im se obesio, sve ludaci. Ima na primer brat i sestra i mama. Niko ih 20 godina nije video. Došli, valjda nemaju gde, prodali gajbu. Taj mali nije tačan, alkoholičar, mentalno poremećen, bacio se ženi pod auto, umalo da ga zgazi. Pa kad se tako desi, ma pusti, dečko nije normalan, leči se... I zamisli, ti uđeš u rijaliti, i Mirko, na primer, ode na posao, a taj krene da ti obija kuću usred bela dana i na kraju ti zapali kuću benzinom. On ne može u zatvor već u ludnicu pošto nije normalan - pričao je Miki u Zadruzi, priznajući da je psovao D.L, sestru piromana.

 

 

- Celi komšiluk ne zna šta će s njim. U četiri ujutro ustane i kosi travu. U njemu trideset kila, nemaš ga šta videti. Mogao je zapaliti kuću. Plus ta sestra bolesnica isto. Nikad nisu čuli ružnu reč o meni, čak sam bio dobar s njihovim ocem. Ja ne znam 20 godina gde je žena. Kad ona mene blati među te fanove. Vređa ženu kao "ima 100 kila, veća od njega, on je isti ko moj brat, samo pije lekove". Odveli su ga u ludnicu, neće u zatvor" - govorio je Đuričić.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija