• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

13.10.2022

09:47

SPAVAO JE S BABAMA ZA PARE! Zadrugarov cimer iz zatvora otkrio sve o Bojanovom karakteru: ON JE PATOLOŠKI LAŽOV!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

SPAVAO JE S BABAMA ZA PARE! Zadrugarov cimer iz zatvora otkrio sve o Bojanovom karakteru: ON JE PATOLOŠKI LAŽOV!

Podeli vest

Jedan od zatvorenika koji je delio ćeliju sa zadrugarom Bojanom Simićem, bivšim mužem pevačice Ivane Šašić, izneo je sve nepoznate detalje o njegovom karakteru

Bivši suprug pevačice Ivane Šašić, Bojan Simić, postao je učesnik šeste sezone "Zadruge". Njih dvoje su se neposredno pred njegov ulazak u rijaliti razveli jer ju je on prevario.

Foto: Facebook printscreen

Ivana Šašić i Bojan Simić

Zoran J., koji tvrdi da je sa Simićem bio cimer u zatvoru u Austriji izneo je skandalozne stvari o novom učesniku rijalitija.

- Sa Bojanom sam se upoznao u zatvoru u Austriji prošle godine. Delili smo ćeliju dva meseca, dok ga nismo izbacili. Mi smo tamo imali neka pravila. Dogovarali smo se šta da poručimo iz kantine, tako da smo sve delili. Međutim, njemu kada su stizale stvari, nikad nije stizalo ono što smo mi ostali upisali. To se dešavalo nekoliko puta, pa smo jedne noći kad je zaspao, uzeli i videli da je sve ono što smo zajednički poručili prežvrljao i da je ostavio samo ono što samo njemu treba. Na primer, poručio je samo za sebe cigarete, a ostalo što treba za sobu i za nas ostale nije ni naručivao. Svi smo videli kakav je čovek i koliki je lažov - započinje priču Zoran i nastavlja:

Foto: Printscreen/You Tube

Bojan Simić

- Samo je lagao. Pričao je kako mu je Joca Amsterdam kum, da ima tri-četiri kamiona i da ne zna kako će da plaća radnike sad kad je u zatvoru, pa da ima kafanu u Rakovici. Pričao je i da drži jednu firmu za prevoz ljudi sa osobom bliskom državnom vrhu. A posle sam čuo da je on bio samo vozač i da je vozio na crno, pa su ga izbacili. Jedino što je tačno jeste da je sa Banovog brda. Lagao je i zašto je bio uhapšen. Prvo je rekao da su ga digli kad je krenuo u Evropu, da su ga izbacili iz kamiona, a da on ne zna zbog čega. On je prvo ležao u Hrvatskoj mesec-dva, a onda u Austriji. Kad mu je stigla optužnica, videli smo da ga terete za neku baštu koju je držao u okolini Beča 2015. godine i zbog krađe kuhinje iz stana koji je rentirao u Beču, koja je bila vredna tri do četiri hiljade evra - otkrio nam je Zoran.

To nisu bile jedine Bojanove laži, a pored toga, Zoran je otkrio da je vrlo plašljiv.

Foto: Printscreen/You Tube

Bojan Simić

- On se toliko plašio da smo ga jednom jedva naterali da izađe iz ćelije da prošeta. Ivana mu je redovno slala stvari i novac, ona ga je finansirala. Tada ništa loše o njoj nije pričao. Nije hteo da seče nokte, porasli su mu kao kandže, pričao je da ne ume i da je njemu žena sekla nokte. Lagao je i da ima troje dece. Patološki lažov. Bio je stalno pod lekovima za smirenje, žalio se da su ga tukli u Mađarskoj, čovek je bolesnik, izgubljen je stalno - dodao je on, pa je ispričao i kako je izgledao njegov razgovor sa Ivanom.

Foto: printscreen instagram

Ivana Šašić i Bojan Simić

- Sa Ivanom sam se čuo posle izlaska iz zatvora. Ona mi je rekla da je sve što je on pričao laž. Kada sam joj rekao da ću se javiti kad dođem i da možemo da se vidimo u njihovoj kafani u Rakovici, ona se šokirala i rekla da oni nemaju nikakvu kafanu. Tada mi je ispričao da ju je on prevario sa nekom babom. On je spavao sa babama da bi zaradio koji dinar, u to sam siguran. Ivana je celu porodicu i njega finansirala. Ona nije znala ništa o tome šta je radio po Austriji, pet godina ju je lagao. Dno. Izbaciće ga iz "Zadruge" čim shvate koliki je lažov, loše mu se piše - završio je Zoran.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Coyote Nervosius

pre 1 godinu

Đe su te babe koje plaćaju ?? Pitam za druga.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija