• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

14.10.2022

07:00

STARLETA TVRDI DA NJEN BIVŠI ŠVALER NA SILU SPAVA SA ŽENOM: Peca zamišlja mene dok vodi ljubav sa Sandrom!

printscreen

Rijaliti

STARLETA TVRDI DA NJEN BIVŠI ŠVALER NA SILU SPAVA SA ŽENOM: Peca zamišlja mene dok vodi ljubav sa Sandrom!

Podeli vest

Maja Marinković tvrdi da njen bivši ljubavnik Predrag Peca Raspopović zamišlja nju dok vodi ljubav sa suprugom Aleksandrom Subotić

Učesnica "Zadruge 6" letos je imala aferu sa mužem najbolje drugarice, a sada je otkrila detalje iz njihovog života.

Izbegava se*s

- Ja vam garantujem da Peca zamišlja mene dok ima se*s s Aleksandrom! Nemaju sve žene vatru u sebi, jedna je Maja Marinković! Gde ja zgazim štiklom, tu trava ne raste - samouverena je starleta, koja je dodala da joj je i bivši švaler to priznao:

- Peca mi je pričao kako ne uživa u se*su s Aleksandrom. Čak mi je rekao da mu treba vijagra da bi legao u krevet s njom! Priznao mi je da sam mu svaki put ja u glavi i da zamišlja mene dok vodi ljubav s njom.

Foto: Privatna arhiva

Maja Marinković i Peca Raspopović

Maja kaže da su se*sualni odnosi bračnog para postali još ređi kad se ona smuvala s Pecom:

- Prvo su vodili ljubav jednom nedeljno, a onda jednom mesečno. Peca je pokušavao na svaki način da izbegne da spavaju... Na primer, Aleksandra napravi prvi korak, a on joj okrene leđa, smisli neki izgovor i pobegne u svoj stan.

Marinkovićeva smatra da je loš se*s pravi razlog zbog kog biznismen vara majku svog sina:

- Aleksandra mu je skroz aseksualna! Ne privlači ga. Zbog toga je vara na svakom ćošku. Nisu se poklopili kad je reč o energiji i strasti. To je isto kao što ja ne osećam strast prema Marku Markoviću, ali raskinula sam s njim. Da bi veza bila dobra, i se*s mora da pršti!

Ponizila se

Ona je potkačila i bivšu drugaricu, za koju kaže da ne prestaje da se blamira.

- Nije mi jasno kako je mogla da mu oprosti aferu sa mnom i ponizi se! Ja bih ga odrobijala! Prešla mu je preko svega, a mene vređala. Pa nemam ja s njom dete, već on. Ništa ja tu nisam kriva, osim što sam se*s-bomba, pa me svi žele. Nema muškarca koji ne uzdiše za mnom - rekla je Maja.

Sviđa mi se Bilal jer podseća na Cara

Maja Marinković kaže da joj se Bilal Brajović dopada jer je podseća na bivšeg momka Filipa Cara! Starleta je posle Marka Markovića rešila da osvoji momka iz Bosne, u čemu je i uspela, pošto je jutjuber priznao da ga starleta privlači.

- Bilal mi je presladak! Podseća me na Cara jer je inteligentan, harizmatičan, namazan i duhovit. Srećna sam što je oterao sve devojke od sebe! Ako tako ostane još neko vreme, bićemo zajedno - kazala je starleta.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Naomi Samuel

pre 1 godinu

Želim svima ovdje reći kako je DR Apata promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju da platim račune dok je izvjesna kolegica na umu kupovala kuće. Bila sam zbunjena oko nje jer su joj svi zavidjeli na tome koliko je zaradila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničega posebnog što je učinila drugačijom i gotovo pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala molio sam je da me posavjetuje i odlučio učiti od nje, no ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je njoj očito bolje. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o dr. Apati koja je izvela njezinu magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupila svoju prvu kuću i uštedjela dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih mogao zamisliti da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR Apata. Pitajte ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov broj za izravni kontakt WhatsApp / Viber: (+66 81 302 8552) ILI Email: drapata4@gmail.com

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija