• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.10.2022

09:14

ZADRUGAR OTKRIO ŠTA SE DEŠAVALO KADA JE DEJAN ZBOG DALILE ZAVRŠIO U BOLNICI! Nakon godinu dana isplivali detalji! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

ZADRUGAR OTKRIO ŠTA SE DEŠAVALO KADA JE DEJAN ZBOG DALILE ZAVRŠIO U BOLNICI! Nakon godinu dana isplivali detalji! (VIDEO)

Podeli vest

Zadrugar Miljan Vračević u razgovoru sa Super Cvetom otkrio je kako je pomogao Davidu Dragojeviću kada je njegov brat Dejan prošle sezone završio u bolnici, pa otkrio detalje koje do sada javnost nije znala

Vračević je izjavio da je Aleksandra Nikolić, Dejanova devojka, poslata u rijaliti kako bi zaradila novac za porodicu Dragojević.

- Mi ne kujemo planove, a ona devojka ne može to da pokrije. Ona ima trip da je ona poslata ovde da zaradi pare za njih (porodicu Dragojević). Ako si ušla nakon afere sa Janjušem, sa Carem, sa Osmakčićem... Nakon pet dana uđeš u priču sa Dekijem, okej, da se razumemo, on je bio nikakav, povređen... Dalila, to što se zaljubila nije ništa loše, loše je samo to što ga je šamarala kad se posvađa sa Carem, sve ostalo, svaka joj čast. Sve je to odlično iznela, nikoga nije imala... Šta se dešava... Ova mučenica dolazi, okej kao promenila se, ja to prihvatam. Ona kada je ulazila, rekao sam Dejanu preko prozora... Mislio sam da ona sve zna. Mene je David zvao posle ponoći kada je bilo ono prošle godine... Bio sam po svim klinikama, tražio ga, išao sam da vidim gde je i kako je... Smirivao sam Dejana, da ne vozi brzo, da sam ja tu uz Davida... Pustio sam ih kasnije da ga obiđu... Kada se vratio u kuću, ostavio je Dalilu zauvek. Ku*ac bi se on snašao da ja nisam bio tu da im se nađem... Nakon svega smo sedeli svi zajedno na pumpi... Sa sve njegovom majkom... Njega sam posle sam zapratio nju i njega, cela Srbija je bila uz njih... Nešto sam prozivao Dalilu, pa mi je ona uzvratila... Bukvalno smo se čuli, rekla mi je da je svi za*ebavaju pa zar i ja... Posle sam sve obrisao i nisam nikada više... Stvarno nikada ništa nisam loše mislio ni o njoj ni o Dejanu, ni Aleks... - govorio je Miljan.

Foto: Printscreen You Tube

Miljan Vračević razgovara sa Super Cvetom

- Svako ima prava da radi šta hoće, ali to njeno ''Deki, volim te'', ''Deki ovo, Deki ono...'' Kada je on bio da je vidi, ona je nešto bila kisela nakon toga, plakala zbog stvari koje navodno nije dobila... Posle je rekla da se plaši da se ne zaljubi, ne znam ni zašto je to rekla... Ona je zauzeta devojka... Pitala me je i šta hoće Bilal od nje, ja sam joj objasnio da je ona sada neki trofej. Jer zbog Dejana i nje, sada ko god da se zakači, upašće u prvi plan jer je ona sada aktuelna. Mislio sam da ona ima nekih 28 godina, a kada sam čuo da imam 24 šokirao sam se. Prvo sam mislio da je glupa, a onda skapirao da je samo klinka i da joj neke stvari ne možeš objasniti - nastavio je Miljan.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!
Live TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela!

Sutra je Vidovdan i ljudi kažu da svako od nas treba da ima svoj Kosovski boj i svoj Vidovdan, odnosno da svako od nas treba da se opredeli za svoj sistem vrednosti. Po mišljenju Makrovića, Vidovdan je naša osveštana bol. Kosovo i Vidovdan nisu cela naša istorija, ali jesu središte te istorije. Na ovu temu u emisiji "Info veče" govorio je pravoslavni publicista Vladimir Dimitrijević.

27.06.2024

22:30

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!
Live TV

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!

Mnogi analitičari prognoziraju da će naredna polovina godine biti malo mirnija od prve. Ipak, nagoveštavaju se nova ratna žarišta u svetu. O ratovima i geopolitici u emisiji "Rat uživo" govorili su Marko Matić iz Centra za odgovorne medije i prof. dr Dragan Škobalj, ekspert za energetiku. Uživo u program, putem vajber uključenja javio se i ratni reporter i novinar Igor Damjanović, kao i novinar Dejan Jelača.

27.06.2024

19:44

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)
Live TV

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)

Ako se vratimo u 1989. godinu, setićemo se Miloševićevog govora na Gazimestanu. Neke rečenice izvučene su iz konteksta i tako su korišćene kao navodni dokazi protiv njega na sudu u Hagu. Takođe na Vidovdan predsednik Milošević izručen je Hagu. Da li je sve to moralo i u čemu je simbolika Vidovdana kroz celu srpsku istoriju govorili su u "Info danu" Drušan Proroković i Zoran Anđelković.

27.06.2024

18:03

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17