• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

15.10.2022

21:26

Aleksandra i Ivan vrelom akcijom šokirali cimere

Printscreen/Twitter

Rijaliti

Aleksandra i Ivan vrelom akcijom šokirali cimere

Podeli vest

Zadrugari Aleksandra Momčilović i Ivan Dragić su imali odnos pred punom spavaćom sobom, dok su njihovi rijaliti cimeri prolazili pored njih

Aleksandra i Ivan su pre par dana šokirali region divljom akcijom ne mareći za kamere i milione gledalaca. Par ni danas nije uspeo da se obuzda, pa je opet imao odnos, i to pred rijaliti cimerima.

Foto: Printscreen/Twitter

Aleksandra Momčilović i Ivan Dragić

Aleksandra i Ivan su uživali jedno u drugom, te su se ljubili, grlili i mazili kao da su sami u sobi. U jednom momentu, Dragić ih je pokrio prekrivačem koji se ubrzano pomerao, a ša su njih dvoje radili, procenite sami.

Foto: Printscreen/Twitter

Aleksandra Momčilović i Ivan Dragić

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pekicmeki

pre 1 godinu

Od svih porno sajtova mislim da je TV pink najposećeniji jer se ne plaća. Kad će već jednom neko pametan da zabrani, ne samo Zadrugu, Farmu, Dvor, nego kompletnu Pink produkciju.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija