• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

16.10.2022

19:20

DEJAN ĆE IZGORETI KAD SAZNA Aleks priznalasa koliko je muškaraca spavala, odmah je osudili: Sram te bilo, kad pre!?

Printscreen/Instagram

Rijaliti

DEJAN ĆE IZGORETI KAD SAZNA Aleks priznalasa koliko je muškaraca spavala, odmah je osudili: Sram te bilo, kad pre!?

Podeli vest

Zadrugarka Aleksandra Nikolić je pre dve godine otkrila Kristijanu Goluboviću da je do dvadesete godine imala se*sualni odnos sa 10 muškaraca

Devojka pobednika "Zadruge 5" Dejana Dragojevića, Aleksandra Nikolić, ponovo je pred kamerama rijalitija. O njoj svako malo pokušavaju da plasiraju razne priče kako bi je ocrnili i uništili njenu vezu sa Dejanom, ali im to toliko ne polazi za rukom.

Ipak, koliko god da su Dragojević i Nikolićeva bliski, verovatno da postoje stvari koje Deki ne zna o njoj.

Foto: Printscreen/Instagram

Aleksandra Nikolić

Tokom "Zadruge 4", Kristijan Golubović je ispitivao Aleksandru sa koliko je muškaraca bila i kakve su bile njene veze, a odgovor je iznenadio i njega i mnoge.

- Sa koliko si ti muškaraca spavala? - pitao je Kristijan nju.

- Od jedan do deset? - dodao je Mišel.

- Deset - rekla je Aleksandra.

- Pa, kad si stigla sa 20 godina? Bože me sačuvaj, sram da te bude - čudio se Kristijan i govorio joj-

- Ma nije ni deset, neka bude osam. Devojke u mojim godinama spavaju sa puno muškaraca - ispričala je ona, što možete čuti u snimku ispod.

Da li će se Dejanu ova brojka svideti i šta će imati da kaže, ostaje da saznamo.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija