• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

21.10.2022

20:29

NEK SREDI MAJI I BILALU PSIHIJATRIJSKU USTANOVU! Filip Car opleo po Brajlovićevom menadžeru, pa izneo sumnje u njegovu se*sualnu orijentaciju!

Insider/pexels

Rijaliti

NEK SREDI MAJI I BILALU PSIHIJATRIJSKU USTANOVU! Filip Car opleo po Brajlovićevom menadžeru, pa izneo sumnje u njegovu se*sualnu orijentaciju!

Podeli vest

Bivši zadrugar Filip Car nije imao lepe reči za Bilala Brajlovića i njegovu bivšu devojku Maju Marinković

Maja Marinković je rano jutros napravila haos i Bilalu Brajloviću poručila da nikada neće biti kao Filip Car. Bilala mnogi zadrugari porede sa Carem i govore da pokušava da ga kopira. Povodom ovoga se jutros za Pink.rs oglasio Bilalov menadžer Đenis.

Foto: E-Stock

Filip Car

- Pa naravno da neće nikada biti Filip Car, Lil Broks nije krao i pljačkao banke on je pohađao privatne škole i ima svoju ćevabdžinicu u Sarajevu. On nikako ne može biti kao Filip Car - zaključio je Đenis za Pink.rs

Stupili smo u kontakt sa Filipom, koji je odgovorio Đenisu.

Foto: Youtube printscreeen

Maja Marinković i Bilal Brajlović na korak do poljupca...

- Da, Bilalov menadžer ha-ha-ha-ha-ha. Ime mu je Đenis, popljuga mi p*nis. eto, nek on o meni priča, ja neću pričati šta sam čuo za maloga, ali nisam dobre stvari. Ne znam šta su mi se te budale navrle na kosti. Taj mali vanzemaljac me proziva od pre ulaska u rijaliti, a u rijalitiju i njemu i ostalima sam glavna tema. Samo mi je njegov kvazi-menadžer falio. Poručujem menadžeru da sredi neki transfer za Bilala i Maju, da odu posle rijalitija na godišnji u neku dobru psihijatrijski ustanovu - započeo je Car.

- Mislim da je njemu Maja paravan. On je imao tajnu vezu sa Danijelom "S*ksi karom", a sada je pikirao ovog lika, ne znam mu ime - nastavio je Filip i poslao sliku sa Aleksandrom Sauerom.

- A i slobodno neka javno objavi te poruke, koje sam mu kao ja slao. Ovo je poslednji put da ja dajem takvim budalama na značaju, takvi preko svih grebu, ne bi li došli do medijskog prostora i Pink televizije. To su ljudi koji ne prezaju da bi bili u štampi - poručio je Filip.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija