• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

23.10.2022

09:47

MAJA MARINKOVIĆ RAZVEZALA JEZIK! " Ne možeš nekoga da voliš i da mu uzimaš novac, to rade slabići"!

printscreen

Rijaliti

MAJA MARINKOVIĆ RAZVEZALA JEZIK! " Ne možeš nekoga da voliš i da mu uzimaš novac, to rade slabići"!

Podeli vest

Maja Marinković kaže da je Lazar Čolić Zola manipulator i lažov, koji je iskoristio Miljanu Kulić kako bi joj uzeo novac. Nakon emisije "Pitanja novinara" stareleta je oplela po zadrugaru, a zatim se dotakla bivšeg dečka

Maja Marinković je za crnim stolom iznela svoje mišljene o bivšim ljubavnom paru Lazaru Čoliću Zoli i Miljani Kulić.

- Zola je loš čovek, on je manipulisao Miljanom Kulić i lagao je tokom cele veze! Sve je zasnovano na interesu! Ne možeš da voliš nekog i da mu uzimaš novac, to nije ljubav. Lazar je trošio pare koje je Miksi zaradila, on nije muškarac, po meni to rade slabići - istakla je Maja.

Foto: TV Pink printscreen

Miljana i Zola

Starleta se dotakla i bivšeg dečka Filipa Cara, pa je otkrila da se udružio sa Zolom protiv nje.

Foto: printscreen

Maja Marinković

- Kada smo bili u izlasku, Filip Car i ja smo se posvađali, pa sam ga ja malo prebila. Zola je odmah izvadio telefon i hteo je da snimi našu svađu, udružio se sa njim protiv mene. On je neko ko iz svega gleda interes, odmah je želeo da profitira od naše svađe! Snimao je da bi dao snimak noinarima, to je jasno kao dan! - rekla je zadrugarka.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija