• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

23.10.2022

09:56

BEBICA NE PALI MILJANU! Zola OTKRIO sve pikanterije iz života rijaliti zvezde!

Printscreen

Rijaliti

BEBICA NE PALI MILJANU! Zola OTKRIO sve pikanterije iz života rijaliti zvezde!

Podeli vest

Lazar Čolić Zola kaže da njegovu bivšu devojku Miljanu Kulić, njen partner Nenad Macanović Bebica seskualno ne uzbuđuje. Zadrugar je za crnim stolom nakon emisije "Pitanja novinara" izneo detalje iz života rijaliti zvezde

Lazar Čolić Zola rešio je da otkrije sve što se napolju dešavalo izmešu njega i njegove bivše devojke rijaliti zvezde Miljane Kulić. 

Foto: Printscreen You Tube

Miljana i Zola

- Morate da znate jednu stvar, a to je da Miljanu Bebica ne pali kao ja, ona sama je priznala da sam ja najbolji ljubavnik. Kada je imala ginekološku inervenciju, posle par dana smo vodili ljubav, nije mogla da mi odoli. Sa Bebicom može da izdrži, ne moraju da imaju odnos jer je on ne uzbuđuje kao ja i to je jedina istina. Spava pored njega kao klada! - rekao je Zola. 

Foto: Printscreen

Miljana i Bebica

Zadrugar je prebacio Miljani da nije iskrena i da bi bilo lepo da prizna svom dečku Nenadu Macanoviću da ga i dalje voli.

Foto: Printscreen

Zola, Miljana i Bebica

- Nisi iskrena Miljo prema sebi i ljudima. Lažeš Bebicu, lažnog biznismena! Šmeker se pravi bitan i opasan kada je iza žice, zove me da me upozori da ne uznemiravam Miljanu, koja je mene zvala i pričala sa mnom sat vremena. Kako možeš sa nekim toliko dugo da pričaš, a kao taj neko ti smeta !? Ajde lepo priznaj sve dečku, ne vuci ga za nos! - rekao je Lazar. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija