• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

27.10.2022

11:36

HITNO ZAKAZANA INTERVENCIJA! Marija Kulić stiže u Beograd na OPERACIJU!

Youtube printscreeen

Rijaliti

HITNO ZAKAZANA INTERVENCIJA! Marija Kulić stiže u Beograd na OPERACIJU!

Podeli vest

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, majka Miljane Kulić, Marija Kulić operisaće danas dojku u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Marija Kulić je i protekle godine bila narušenog zdravlja, kada joj je dijagnostifikovan rak štitne žlezde, pa se lečila i redovno išla na kontrole. Srećom, Marija je uspela da pobedi opaku bolest, a nakon izlečenja otvoreno je o svojoj borbi govorila za medije.

Foto: Youtube printscreeen

Marija Kulić

- Zadovoljna sam mojim zdravstvenim stanjem, iznela sam i više od očekivanog, zaista sam se uplašila hemioterapije, mnogo više od zračenja. Prvu i drugu sam podnela malo lošije, a ovu treću, koju sam primila pre nekoliko dana, podnela sam fantastično. Nemam mučnine, nisam klonula duhom, imam energije i snage. Trudim se da deca ne vide kada mi je teško, uvek se odvojim da ne pokažem mojim najbližima kako se osećam. Svesna sam da svi ljudi koji kroz ovo prolaze imaju takav period. Nije niko dužan da nešto oseti, ni deca, a pogotovo ne Željko. Znam da ću uspeti u ovoj borbi i svima koji boluju od ove bolesti to želim. Svega se pridržavam, ali nisam uspela da ostavim cigarete, što je možda i najbitniji faktor, ali sam ih drastično smanjila – rekla je Marija tada za Objektiv.

Foto: printscreen

Marija Kulić

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija