• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

01.11.2022

10:38

STIGAO TEST ZA TRUDNOĆU, OTKRIVENO DA LI ZOLA POSTAJE OTAC! Milan Milošević saopštio da li je Ina trudna!

Youtube prntscreen

Rijaliti

STIGAO TEST ZA TRUDNOĆU, OTKRIVENO DA LI ZOLA POSTAJE OTAC! Milan Milošević saopštio da li je Ina trudna!

Podeli vest

Milan Milošević sinoć je zadrugarima konačno pokazao test za trudnoću Kristine Ine Rajzinger i obelodanio da li je rijaliti učesnica trudna sa Lazarom Čolićem Zolom. On je najpre stigao u Belu kuću kako bi vodio emisiju "Pretres nedelje", a nakon tekućih tema, razgovaralo se i o onoj gorućoj- trudnoći Ine Rajzinger

Ovu temu najpre je prokomentarisala Milica:

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Milan Milošević

- Postoje dve solucije... Baš zato što je mlada, može da bude i lakše da zatrudni... Sećam se kako je meni bilo, ja sam se istripovala da sam u devetom mesecu, čudno sam se osećala... Meni je i kasnilo... Na kraju mi se to nije desilo - rekla je Milica, pa se nadovezala Marinkovićeva:

- Jasno je da može da dođe do trudnoće i van plodnih dana... Ne treba praviti dramu, možda ne bude ništa. Najbolje je pustiti vreme, pa da se radi test ili da se vadi krv... Ja iskreno mislim da bi bilo maolo suludo sve to... Deca nisu kriva ni za šta na ovom svetu, ali ne bi bilo normalno da se to zadrži, to je moje mišljenje.. Ne osuđujem nikoga, njihov odnos, njihova stvar... Ipak sve ovo nije iz ljubavi... - govorila je Maja.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Kristina Ina Rajzinger

- Ne znam šta bih rekao... Ovde je mnogo njih abortiralo... Šalio sam se kada sam rekao da Zolu stiže karma, vidim sada da mu je teško... Dešava se sve to dosta često, mnoge devojke to prekinu, kod mene je eto, malo drugačiji slučaj bio. Mislim da smo preterali sa šalom, nije situacija naivna... Imali smo varijantu da je to sve bila taktika, da je namerno uradila, ali prenaglili smo... Vidim da je Zola baš zabrinut, nema ga nigde... Ona ima moju podršku svakako - rekao je Ivan Marinković.

Lepi Mića očitao je brutalnu lekciju Zoli i Kristini Ini, jer nisu vodili računa tokom s*ksualnog odnosa.

- Zola mora da shvati koliko je sati. To što su imali je katastrofa, posebno jer pored njih leži neko. Rekao sam Zoli kad je to bilo da zamisli da se ovo desi, i eto desilo se. Oni moraju da prihvate rizik od nezaštićenog s*ksa ovde. Ako nema ništa bolje za vas dvoje, ako ima primite to oboje jer ste radili iz zadovoljstva. Problem je što je on u nju, odgovornost je obostrana, nije samo on kriv - rekao je Mića.

Na ovu temu reč je naravno dobila i Miljana, Zolina bivša devojka.

- Za mene je ovo ozbiljna tema, jer sam ja prva koja je otišla na abortus. Ja sam njega volela, a ovo je nešto gde ona treba da odluči. Kasno se ona setila da ga pita da li je s*ršio u nju. Izvinjavam se na prostakluku. Mene ova tema ne dotiče iskreno - govorila je Miljana.

Kristina Ina priznala je pred svim zadrugarima da prema Zoli nema emocije, ali da bi svakako zadržala dete, ako je ostala u drugom stanju.

- Zola je lep i ne ih imala ništa sa njim da mi se fizički ne dopada, ali nemam emocije. Ja bih rodila to dete jer ne bih mogla da živim sa činjenicom da napram drugačije - rekla je Ina.

U jednom trentuku Milan Milošević se vratio u Belu kući i obavestio Kristinu Inu i Zolu da krenu sa njim do hotela kako bi ona uradila test za trudnoću.

- Meni je bitna podrška, važno mi je da bude tu. Miljana je prema meni bila korektna. Ona nije pokazala ništa loše prema meni - pričala je ona na putu do hotela.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Stigao test... Zola, Ina i Milan

Dok je Kristina Ina u toaletu hotela "Zadruga" radila test, Milan Milošević razgovarao je sa Zolom.

- Nije mi dobro, nije ista situacija kao pre kad sam bio sa osobom koju volim. Nemam ja dvadeset godina. Ovo sam i napolju sto puta uradio, pa mi se nikad nije desilo - rekao je Zola.

- Šta se dešava između tebe i Miljane otkako je ušao Bebica? - pitao je Milan

- Galamio sam zbog ove situacije. Bebica i Miljana su mi totalno nebitni. Samo mi je da vidim šta će biti sa ovim. Ona ono njeno standardno, stalno govori kako će imati se*s sa njim. Niej ona otišla kod nejga nego je videla da ja jednostavno... Sa Miljanom se nisam ovako osećao, nisam bio u tom fazonu, voelo sam je. Ja sam slab na Miljanu kad smo u istom prostoru, ali mi je drago što je ušao Bebica, a voleo boih i Marija što pre da uđe. OVde ima lepih devojaka koje su mi zapale za oko, totalno sam ono, ne veruješ - rekao je Zola.

Nakon što je Kristina Ina uradila test, ona i Zola su se sa Milanom Milošević vratili u kuću, kako bi pred svima pogledali rezultate.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Milan Milošević pokazao test

Milan Milošević došao je u Belu kuću i zamolio zadrugarke za pomoć oko testa, jer se rezultat nije jasno video.

- Negativan je test! Jedna crta! Nije trudna... - rekla je Maja.

Milan Milošević saopštio je pred svima da je test za trudnoću Kristine Ine negativan.

Zadrugari, Inin test za trudnoću je negativan. Ovo je test za rano utvrđivanje, uradićemo ga ponovo za nekoliko dana jer je ovo test za rano utvrđivanje, ali sudeći po svemu, nije ga dobro iskoristila - rekao je Milan.

- Lakše je i meni i njemu. Svesni smo da je to bilo na brzaka, ali mi je malo lakše sad - rekla je Ina.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija