• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.11.2022

13:28

OGADIO SVIMA ZADRUGU 6! ODVRATNA SCENA U RIJALITIJU! Zadrugar zavukao prst u d*pe pa mirisao, ŠTA RADI OVO BRE!? (FOTO)

printscreen

Rijaliti

OGADIO SVIMA ZADRUGU 6! ODVRATNA SCENA U RIJALITIJU! Zadrugar zavukao prst u d*pe pa mirisao, ŠTA RADI OVO BRE!? (FOTO)

Podeli vest

Peca Lazić, brat blizanac Nece Lazića prvi put oprobao se u rijalitiju ,,Zadruga". Međutim, izgleda da je on totalno zaboravio na kamere, pa je tako u jednom trenutku uradio nešto o čemu svi bruje.

Naime, u toku jedne noći Lazića je zavrsela zadnjica, pa je on ruku zavukao, počešao se, a potom je sočno pomirisao ruke. 

Komentari na društvenim mrežama se samo nižu, gledaoci najgledanijeg rijalitija su zgroženi scenom, ali i higijenom mladog zadrugara. 

- "Šta radi ovo, bre?", "Da li je ovo realno, zavučeš ruku i posle mirišes svoj smrad", "Ja ne verujem šta gledam" - bili su samo neki od komentara. 

Foto: printscreen

- Osećala sam se mnogo loše jer ja njih nisam htela ni da ih rodim. Iz prvog braka sam imala jednog sina, deset godina je imao, preminuo je, ne znam na osnovu čega i na koji način, još uvek nisam svesna toga - počela je Julijana svoju potresnu ispovest:

- Kada mi je doktor rekao da sam trudna, bila sam u šoku i počela sam da plačem šta ću ja sad sa dva deteta, a nisam bila sposobna za to. Rešila sam da ih rodim, ali sam bila veoma napeta.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija