• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

10.12.2022

19:35

ISTINA UGLEDALA SVETLOST DANA - RASKRINKANA ALEKSANDRA NIKOLIĆ! Bivša rijaliti učesnica razvezala jezik pa brutalo isprozivala Cara, a evo šta je rekla o Dejanu!

printscreen/Antonio Ahel

Rijaliti

ISTINA UGLEDALA SVETLOST DANA - RASKRINKANA ALEKSANDRA NIKOLIĆ! Bivša rijaliti učesnica razvezala jezik pa brutalo isprozivala Cara, a evo šta je rekla o Dejanu!

Podeli vest

Maja Nikolić ne krije da je velika podrška pobedniku rijalitija " Zadruga 5", Dejanu Dragojeviću, dobra je prijateljica Biljane Dragojević i obožava njenog sina, a u bivšu izabranicu Aleksandru Aleks Nikolić se razočarala i tvrdi da ne može da veruje da je podržavala njeno učešće, pa je razvezala jezik.

Nišlijka smatra da je bilo puno turbolencije u odnosu Dragojevića i Nikolićeve, ali da je na kraju atraktivna plavuša pokazala pravo lice.

- Jasno se vidi da je Aleks zaljubljena u Cara! Poljubac je i bio očekivan! Naravno, kao i uvek on se igra sa njom, zeza se i ponižava je, svađaju se i nije ni svesna da će je šutnuti čim bude spavao sa njom. Car nije zaljubljen u nju, a ona je već pokazala koliko je slaba na njega i koliko joj se svidja. Dakle njene emocije prema Dejanu su lazne i iz koristi samo bile.

Maja Nikolić otkriva da Dejan Dragojević više ne prati rijaliti, kao i da je njegova podrška i da smatra da je uz njega cela Srbija.

Dejan ne prati dešavanja i vodi svoj život ušuškan u okrilje svoje porodice. Hvala Davidu za sve jer tako pravi brat brine o svom bratu. Zovu ga svi i ja sam ga juče kontaktirala da se vidimo i da idemo u zezanje i na ručak i vidim da ga više uopšte ne zanima šta se dešava u rialitiju. Vodi svoj zivot i sad je mnogo jači nego posle Daliline izdaje.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Aleks i Deki  

Popularna pevačica tvrdi da je od kako je prvi put videla Dejana ona ga podržava, tvrdi da je on mezimac nacije, a da da se Aleksandri Nikolić ne piše dobro pored Filipa Cara koji je ušao u Belu kuću da se igra.

- Normalno da sam na Dekijevoj strani, to je jasno tako je bilo i prvi put, a inače smatram da smo svi smo na Dekijevoj strani! Cela nacija! Kad Car naplati svoju taktikui spava sa Aleksandrom, okrenuće se drugim devojkama. Mislim da je ona jadna jer ga moli i plače da je ne ostavlja, tako da sam u šoku jer ne mogu da verujem koga sam podrzavala! 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija