• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

24.12.2022

08:28

POPUSTILE KOČNICE! Zvezdan i Anđela razmenjivali nežnosti! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

POPUSTILE KOČNICE! Zvezdan i Anđela razmenjivali nežnosti! (VIDEO)

Podeli vest

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su tokom celog dana i večeri razmenjivali nežnosti, a atraktivna zadrugarka se konačno opustila i prepustila uživanju.

Naime, mlada frizerka kao njegova "Maca Liza" uživa u tretmanu koji joj njen vlasnik svako veče pruža.

Uživaju u maženju, češkanju i pričanju do ranih jutarnjih časova, a po svemu sudeći, Anđela je prevazišla averziju prema diranju njene duge kose.

Foto: Printscreen You Tube

Zvezdan i Anđela

Kako je i sama ranije istakla, ne podnosi da joj neko čačka kosu, ali joj Slavnićeve ruke ni najmanje ne smetaju, te mu je rado dopustila da je uhvati za kosu i zaspi tako.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PREKID PROGRAMA! Zola ostavio Miljanu!
Rijaliti

PREKID PROGRAMA! Zola ostavio Miljanu!

Rijaliti zvezda, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su se raspravljali u spavaćoj sobi, a zatim su kako ne bi budili svoje cimere izašli ispred Bele kuće gde je usledila burna svađa.

24.12.2022

07:34 >> 08:18

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija