• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

25.12.2022

12:26

MOKA SLAVNIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Prevara može da bude i bez s*ksa, to su emocije!

printscreen

Rijaliti

MOKA SLAVNIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Prevara može da bude i bez s*ksa, to su emocije!

Podeli vest

Tokom prethodne noći došlo je do pravog haosa među zadrugarima , Zvezdan Slavnić je priznao svoje emocije prema Anđeli Đuričić, a ona mu je uzvratila istom merom.

Zvezdan je ostavio svoju suprugu Anu i otkrio da ne želi da je vidi za praznike, te da ga više ne čeka, a sve ovo je uzdrmalo Belu kuću, ali ni van rijalitija nije ništa bolja situacija.

Moka Slavnić prati rijaliti i do detalja upućen u dešavanja od prethodne noći kada je njegov sin bio brutalno iskren.

Foto: Printscreen

Zvezdan priznao emocije Anđeli

- Do dva sata noćas sam ga gledao. U ovakvoj situaciji, uvek će neko biti povređen. Meni je žao Ane, ja imam odličan odnos sa njom, poštujem njenu izjavu, preklinjao sam je da to ostavi kad izađe, ali razumem je što je to uradila. Povređena je. Ona je bila stub njihove veze, njoj idu svi komplimenti - rekao je Moka na početku, a potom nastavio:

- On je bio vrlo iskren, prevara i kao prevara može da bude i bez s*ksa, to su emocije. Ali bio je vrlo iskren, kad je osetio nešto, javno je to rekao. Postoje dve stvari, ili si se primio jer si neiskusan, ili nisi imao kod kuće dovoljno onog što je tebi potrebno, tu je kraj cele priče. On nije zakasnio kao pojedini parovi, kao Aleks na primer, o Maji i da ne pričam. Bio je iskren, ali, kad tako nešto saopšti, naravno da će povrediti onu drugu stranu, to je glupo i komentarisati. - rekao je Moka.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija