• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

28.12.2022

18:27

MILJANA I ZOLA ZAPOČINJU ZAJEDNIČKI ŽIVOT! Popularni rijaliti par izneo sve pikanterije njihovog odnosa, pa se dotakli Bebice i Anite!

Printscreen

Rijaliti

MILJANA I ZOLA ZAPOČINJU ZAJEDNIČKI ŽIVOT! Popularni rijaliti par izneo sve pikanterije njihovog odnosa, pa se dotakli Bebice i Anite!

Podeli vest

Rijaliti zvezda, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola bili sugosti u radio-emisiji "Amnezija" koju vode i uređuju Miljan Vračević i Nenad Aleksić Ša, gde su na samom početku progovorili o planovima.

Popularni rijaliti par je bez dlake na jeziku, iskreno progovorio o svemu što se između njih dešava i kakav je njohov emotivni status, pa su se dotakli Marije Kulić.

- Svašta se dešava, nema ništa konkretno. Mi se družimo i svašta nešto je mogli da se izdešava, da ona nije napravila neke nezgodne situacije, ali šta da kažem, čovek ne može ni da joj zameri - govorio je Zola.

- Sinoć si prišao Miksi, hteo si da je poljubiš i ja sam primerio da je Miksi sklonila glavu, a u sledećem trenutnku Miksi hoće da poljubi, a Zola sklanja glavu - dodao je Ša.

Foto: Printscreen

Miljana Kulić

- On je juče priznao da je hteo a me poljubi, a ja sam sklonila glavu - rekla je Miljana Kulić.

- Marija je rekla da je sad sigurna da ipak voliš Miljanu i svi smo bili u šoku - nastavio je Ša.

- Mene to u dubini duše više ni ne interesuje, stvarno me ne zanima. Najviše me zanima da ona bude normalna, bar 20%. Znaju svi da je ona nenormalna i da sam ja još nenormalniji - govorio je Čolić.

- Da li te je prošla Anita? - pitao je Miljan.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Miljana i Zola

- Što se tiče Anita, želim joj sve najbolje. Niti ona mene primećuje, niti ja nju. Ja sam to malo drugačije shvatio i ušao sam 100%, bez obzira što je sad ovakva situacija. Neću da pljujem, ja sam tad bio ispunjen. Bilo bi mi glupo da omalovažavam. To je kraj i stoji - pričao je Zola.

- Šta je sa Bebicom? - pitao je Vračević.

Foto: Instagram/printscreen

Miljana i Bebica

- I ja sam napolju bila ispunjena, volim ga i dan danas, ne mogu da opišem tu ljubav. Kajem se što sam za nijansu veću emociju osetila prema Zoli - rekla je Miljana.

- Ovo priča jer sam ja bio iskren. Ne mogu da lažem i da pljujem, nisam takav - dodao je Čolić.

- Ni ja ne mogu da pljujem. Izvinjavam se njegovoj porodici. Ja da mogu dala bih mu, ali moram da opravdam poverenje kod Zole. Šalim se. Ja sam od danas na bolovanju i do petka ću sigurno biti na istom. Drago mi je da je Bebica ostao, jesam ja njega volela. Prebolela sam ga, žao mi je što je tužan. Posle proganjanja i s*ksualnog odnosa videla sam da nije normalan i da ni on nije za mene. Volela bih da se družim ovako sa Zolom - pričala je Miljana Kulić.

- Rekla mi je da razmišlja kako bi volela da ona i ja napolju živimo zajedno. Treba samo jedno 700 kilometara da odemo od Niša. Videćemo kako će da se odvija situacija, sve zavisi od našeg ponašanja ovde... Jedna želja koju ću ekskluzivno da kažem kod vas, u 2023. godini mi je želja da se oženim. Ako se neko izludovao, ja sam - rekao je Zola.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija