• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

29.12.2022

17:05

ANĐELA PRIZNALA DA JE POGAZILA SVOJE KODEKSE ZBOG ZVEZDANA: Ja ne bih dozvolila ove stvari da nije nešto u šta čvrsto verujem!

zadruga printscreen

Rijaliti

ANĐELA PRIZNALA DA JE POGAZILA SVOJE KODEKSE ZBOG ZVEZDANA: Ja ne bih dozvolila ove stvari da nije nešto u šta čvrsto verujem!

Podeli vest

Anđela Đuričić je priznala za crnim stolim da je pogazila svoja moralna načela i kodekse, jer je ušla u ljubavni odnos sa Zvezdanom Slavnićem.

Atraktivna zadrugarka kaže da nikada do sada nije bila zaljubljena i da je po prvi put u životu shvatila kako treba muškarac treba da se ponaša.

Foto: Printscreen

Anđela i Zvezdan

-Ja sam godinu započela ovde i završavam je ovde. Kod mene se mnogo stvari izdešavalo i promenilo od početka 2022. godine. Situacija u kojoj pričamo prethodnih dana, stavovi i moralna načela koje nosim iz porodice, da neke stvari nisu lepe raditi, koliko god da se zaljubimo. Ja sam pogazila svoj moralni stav kad sam osetila emocije prema zauzetom muškarcu. Bilo je situacija koje su se izdešavale meni na pštetu, zatvorila sam se i baš zato što sam reagovala na Kerića i mnogo drugim muškaraca i nisam dozvoljavala da mi niko priđe. Matora i Filip znaju kako se ponašam napolju. Ja sam postala odbojnija, i bila sam. Stavila sam zid, da li je dobro ili nije ne znam, to je pod utiskom nekih stvari koje su se izdešavale prošle sezone. Ko je bio učesnik slušao je neke stvari, prvi put sam se odvojila od porodice i bilo mi je teško da se otvorim, ispričala sam neke stvari i malo sam se olakšala. Nisam dozvolila da budem emotivna i da pokažem da nisam tako hladna, kao što izgledam. Rekla sam da ne bih volela da se zaljubim, ali da ne znam da li će se to desiti, tako da nisam sebe demantovala. Desilo se, pa se desilo. To nisam pogazila, ali jesam nešto drugo što je bitnije. Verovatno nisam trebala da dozovim da se on meni približi i on meni. Prvi put dopuštam da se neko ponaša kao muškarac prema meni i da ima autoritet. Volim da držim sve pod kontrolom i da je sve u mojim rukama. Prvi put on zauzima taj stav, ali neprimetno i polako mi se uvukao pod kožu. Pristala sam i prihvatila da treba da bude tako. Počinjem olako da prihvatam te stvari. Srećna sam jer dopuštam prvi put nekome da se osećam kao žensko i da budem manje hladna. Moj jedini neuspeh je što sam po prvi put uradila nešto loše, jer sam bila saučesnik, a ako uspemo da izađemo zajedno iz ove kuće to će biti veliki uspeh. Ja ne bih dozvolila ove stvari da nije nešto u šta čvrsto verujem. Mislim da će ovo biti veliki uspeh za mene u narednim godinama, pristajem da me menja i da budem žensko - pričala je Anđela Đuričić

Foto: Printscreen

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija