• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

31.12.2022

12:00

ADAM I TAMARA SVE IZNENADILI! Popularni par nakon svađa i rasprava uradio ovo!

printscreen

Rijaliti

ADAM I TAMARA SVE IZNENADILI! Popularni par nakon svađa i rasprava uradio ovo!

Podeli vest

Brat pevačice i pobednice rijalitija "Zadruge 2 " Lune Đogani, Adam Đogani i njegova devojka Tamara Nikolić, prepoznatljivi su široj javnosti po turbulentnoj vezi koja od samog početka toksična.

Njihovo poznantsvo potiče izvan Bele kuće, priznali su da su bili i u ljubavnom odnosu, kao i da su neko vreme živeli zajedno.

Kada su ušli u najgledsniji rijaliti "Zadruga", nakon nekog vremena, su ponovo obnovili svoju vezu, pa su uplovili u turbulentni ljubavni odnos.

Foto: Printscreen You Tube

Tamara Nikolić

Međutim, dešavali su se razni problemi i neslaganja između njih što je rezurtiralo svađama i raskidom.

Foto: printscreen

Adam i Tamara

Trenutno, Adam Đogani i Tamara Nikolić ne žele da produbljuju svoju ljubavnu priču, pa u narednu godinu ne ulaze zajedno kao par.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija