• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

03.01.2023

16:47 >> 17:02

BILJANA RAZVEZALA JEZIK, progovorila o Caru, pa se dotakla Aleksandre i CRNE MAGIJE!

Printscreen

Rijaliti

BILJANA RAZVEZALA JEZIK, progovorila o Caru, pa se dotakla Aleksandre i CRNE MAGIJE!

Podeli vest

Prvi put nakon javnog raskida Aleksandre Nikolić i prošlogodišnjeg pobednika rijalitija "Zadruga 5" Dejana Dragojevića, oglasila se njegova majka Biljana Dragojević, koja je prokomentarisala aktuelna zbivanja u Beloj kući.

Posle dužeg vremena objavom na Instagramu napravili ste opštu pometnju, tako što ste se zahvalili  Caru jer "ima dobru metlu kojom čisti šljam ispred Dejanovih nogu"?

- Nisam htela da se oglašavam, nisu mi deca u šestoj sezoni, niti deo rijalitija, neću da se hejteri upale. Ali nekad ne mogu, puno puta se ujedem za jezik. Koliko mi puta Dejan kaže:"Nemoj, kevo", a ja sebe jedem. Pratim kad stignem, "Zadruga" je nešto što je u našim životima ostavilo traga, ne mogu da ostanem imuna ne neke stvari. Kada se Dejan provuče nekad zaćutim, ali nekad ne mogu, kao danas.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Kakvo je zapravo vaše mišljenje o Caru?

- Ne mislim ništa loše o Caru. Njegovo pravo! Dejan je jednom lepo rekao, svako treba da ima jednog Cara - ako nisi siguran u devojku, pozovi Cara. Nisam ljuta ni ništa, nego devojke dokazuju kakve su i šta su.

 

Šta je Aleksandra pokazala? Kakva je i šta je?

- Kakva je... Imamo priliku da vidimo. Nisam se nešto puno vezivala za nju, niti kačila previše naše slike. Nisam želela da sa njom budem previše prisna, jer nisam znala kuda će ići taj odnos, a evo vidimo da se tako ispostavilo. Ne zameram ništa, želela sam da Dejan ustvari bude slobodan, posle brodoloma onog mu nije ni trebala veza. Očekivala sam možda da će se to dogoditi, bolje možda i sad nego posle nekoliko godina.

Foto: klik tv

 

Slovenka, Aleksandrina majka, kaže da svoju ćerku ne prepoznaje i ubeđena je da joj je neko bacio crnu magiju?

-Moraćemo da kažemo Dejanu Karamujića da joj preporuči (smeh)! Ma, to su gluposti. Ženu ne znam, videla sam je na finalu i to je sve što smo imali kontakt i komunikaciju. Nemam njen telefon, ništa. Nisam želela da se zbližavam jer znamo sve kako je to bilo, Dejan se polupao... Nije mu Aleksandra pomogla, već je samog sebe presekao kada je onda sebi glavu polupao, tada se resetovalo. Dejan to najbolje zna, a znamo i kako je ona ušla - išla na Janjuša, Cara, Osmakčića, pa na Dejana... Jako je mali period. I ona vređanja njena... Ja sam tu odmah videla, na samom početku veze kada treba da ti bude najlepše, ti vređaš. Videla sam sve, ali bila sam suzdržana.

Foto: Printscreen You Tube

 

Kako je sada Dejan? Priča se da ima novu devojku, jeste li je upoznali?

Dejan je super, sve je pregrmeo. Sada ima neku novu devojčicu, slatka je, simpatična, okej je skroz. Ako njemu valja, meni valja još više! Slatka devojka, fina, nije iz javnog sveta. Nije rijaliti devojka, ja sam uvek rekla da se devojka i žena ne traže u rijalitiju, tamo ideš da se sprdaš, nego su mi sinovi emotivci, pa se tako vežu. - ispričala je Biljana Dragojević za Pink.

BONUS VIDEO:





Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija