• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

24.01.2023

08:34

ANĐELI RODITELJI PORUČILI DA SE NE VRAĆA U HERCEG NOVI! Zbog intimnih odnosa sa Zvezdanom, njenom ocu pozlilo!

Prntscreen Yt

Rijaliti

ANĐELI RODITELJI PORUČILI DA SE NE VRAĆA U HERCEG NOVI! Zbog intimnih odnosa sa Zvezdanom, njenom ocu pozlilo!

Podeli vest

Par o kojem bruji cela Srbija, ali i Crna Gora, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić danima šokiraju javnosti, posebno Novljanka koja je dugo vodila računa o moralu, a sada svakodnevno ima intimne odnose sa svojim 23 godine starijim dečkom. Zbog svega ovoga roditelji su joj veoma besni.

Anđelino ponašanje, mučne svađe i seksualni odnosi koje ima s bivšim robijašem šokirali su sve gledaoce, ali i njene roditelje, koji od bruke i sramote ne izlaze iz kuće u Herceg Novom.

Foto: Printscreen

Anđelu roditelji odbacuju zbog ponašanja u "Zadruzi 6"

Kako prenose mediji, oni su toliko ogorčeni zbog ćerkinog ponašanja da su na korak od toga da je se zauvek odreknu!

- Anđelini roditelji od bruke ne smeju da izađu iz kuće i prošetaju Herceg Novim. Oni su se požalili svojim rođacima da Anđelu ne prepoznaju i da je u nju ušao neki đavo. Kažu da to nije njihova ćerka, koja im je iz kuće otišla normalna, a sad je poznata kao rasturačica veza, koja svakog dana ima seksualne odnose pred milionskim auditorijumom. Bukvalno su rekli da nemaju više ćerku. Koliko je situacija ozbiljna, pokazuje i činjenica da je njenom ocu pre nekoliko dana pozlilo kada su mu pokazali snimke seksa Anđele i Zvezdana. Njemu je to baš posebno teško palo - priča komšija roditelja skandalozne rijaliti učesnice, pa dodaje:

Foto: Prntscreen

Anđelini roditelji

- Njih dvoje su potpuno na strani Zvezdanove bivše nevenčane partnerke Ane, koja je rešila da na odnos s njim zauvek stavi tačku. Oni do sada nisu imali prilike da razgovaraju s ćerkom, ali su joj, koliko sam čuo, preko produkcije poručili da zaboravi na njih i da kad se rijaliti završi, i ne pomišlja da se vraća u Crnu Goru. Ovde u Herceg Novom se priča da su joj poručili da slobodno može da ostane u Beogradu i da živi sa Zvezdanom i njegovim ocem Mokom, koji ih podržava, i da u njihovoj kući za nju više nema mesta - završava naš izvor.

Podsetimo, otkako su Zvezdan i Anđela uplovili u romansu, njihov odnos ne prestaje da intrigira naciju. Sve nesuglasice koje imaju, oni rešavaju seksom. Zvezdan je u jednom trenutku i raskinuo vezu s njom i počeo otvoreno da se nabacuje Aleksandri Nikolić, koju je i poljubio, ali mu je ona odmah rekla da ne želi ništa s njim, pa se on vratio Anđeli.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija