• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

26.01.2023

07:45

ĐUBRE JEDNO, NI NA GROB DA MI NISI DOŠLA! Marija se odrekla Miljane zbog Bebice!

printscreen

Rijaliti

ĐUBRE JEDNO, NI NA GROB DA MI NISI DOŠLA! Marija se odrekla Miljane zbog Bebice!

Podeli vest

Marija Kulić odrekla se ćerke Miljane zbog Nenada Macanovića Bebice!

Nišlijka je poludela kad je čula da Miljana i njen sadašnji dečko Lazar Čolić Zola snimaju film u "Zadruzi" u kome nameravaju da raskrinkaju preduzimača iz Beograda.

Par je rešio da u ostvarenju pod nazivom "Viši cilj" prikaže kako je Macanović pomagao bivšoj devojci da krade novac od Kulića, ali i u kakvim je odnosima s nekadašnjom suprugom i majkom.

- Možete da snimate film o meni, ali mi porodicu ne uplićite u to! Moja bivša žena i majka nisu deo rijalitija. Ne želim da ih ponižavate. Sad vam se kunem, filma neće biti - zapretio je Bebica, ali je

Miljana nastavila da ga provocira i ponižava i ponavlja kako će otkriti sve njegove tajne!

Foto: printscreen

Brani ga
Bog će te kazniti što ponižavaš Nenada. Nije to zaslužio
Marija Kulić

Ovo je iznerviralo Macanovića, pa je ustao i polomio dva televizora u "Beloj kući":

- E sad vam garantujem da filma neće biti!

Kad je čula za ovo, Mariji je pozlilo. Ona je iz petnih žila počela da urla na Miljanu:

Foto: printscreen

- Đubre jedno, da mi se nisi obratila! Više me ne zanima da li si živa ili mrtva! Idi s tim ološem i smradom iz Dervente, za bolje i nisi. Znaš da sam bolesna, a potresaš me. Bog će te kazniti za ovo što radiš! Smeješ se Nenadu, ponižavaš ga, a znaš da je tvom ocu spasao život. Da nije bilo njega, sad ne bi bila u rijalitiju, već bi obilazila groblje! Postala si zla, Zola ti ispira mozak. Kad umrem, na grob da mi nisi došla!

Di-džej iz Dervente nije izdržao da se ne umeša u svađu majke i ćerke.

- Marija, je l' moguće da više voliš Bebicu nego Miljanu?! Šta to pričaš, jesi li poludela?! Jesi li se uplašila što ću da ti raskrinkam nesuđenog zeta - peckao ju je Zola.

Bebica: Miljana će mi se vratiti

Uprkos tome što mu govori da ga ne voli, Bebica veruje da će mu se Miljana vratiti.

- Kad je Zola bude iskoristio za rijaliti i ostavio, trčaće kod mene. Ona je naivna, a on to koristi i manipuliše njom. Bićemo zajedno posle "Zadruge" - kaže Macanović.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija