• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Stojanov/A.A.

27.01.2023

22:00

SA CAREM JE IMALA INTIMNE TRENUTKE I OSTAVILA DOBROG MOMKA! Poznata pevačica sada progovorila: "PLANIRAMO DETE"!

Marko Đoković, Pngwing

Rijaliti

SA CAREM JE IMALA INTIMNE TRENUTKE I OSTAVILA DOBROG MOMKA! Poznata pevačica sada progovorila: "PLANIRAMO DETE"!

Podeli vest

Bivša zadrugarka i pevačica Ivana Krunić u intervju za Informer odgovarala je na sva pitanja koja intrigiraju javnost, pa se dotakla Filipa Cara sa kojim je imala saradnju i otkrila ko joj je favorit za pobedu.

Pevačica i bivša učesnica rijalitija je ispričala da se njen bivši cimer Filip Car odlično snašao u ulozi manekena. 

Sa njim je imala prisne momente tokom snimanja nove pesme, a radnja spota je bila takva da je ostavila dobrog momka zbog muškarca koji je opasan, mačo tip, zbog koga se tetovirala i svađala sa roditeljima. 

Foto: printscreen

Kako je došlo do saradnje sa Filipom?

- Razmišljali smo  dugo Bane i ja ko bi najbolje odglumio tu ulogu, pa je Bane došao na ideju da to bude Car, što se zaista ispostavilo kao pun pogodak - rekla je Ivana Krunić koja za svog bivšeg cimera ima samo reči hvale.

Kakav je glumac?

- Filip je odličan glumac i veliki profesionalac, iskreno iznenadio me je koliko se dobro pokazao. Apsolutno se snašao! Nisam uopšte morala puno da mu objašnjavam šta i kako treba da radi u spotu sve je odmah ukopčao - istakla je Krunićka koja je tvrdi da joj Bane Čolak u svemu što radi pomaže.

Foto: printscreen


Da li ti je Bane pomogao da izabereš zadrugare, na koji način si ih birala?

- Naravno, Bane ima fenomenalne ideje. On je radio i scenario, predlagao ko, kakvu ulogu treba da ima - ispričala je Ivana pa je otkrila sa kime su nakon "Zadruge" ostali u kontaktu.

Sa kime ste ostali u kontaktu nakon rijalitija?

- Što se tiče rijaliti učesnika tu su Mirko,Kendi,Reljić,Mima Živkovic,Zoki,Milan Petković
 

Pratiš li rijaliti? Ko je tvoj favorit?

- Više ne pratim,prvo što nemam vremena,a drugo što mi ne prija ta energija koja je u kući. Trudim se da gledam samo pozitivne i smešne stvari gde nema ni malo stresa.
 

Da li Bane ide svuda sa tobom?

- Na nastupe ide sa mnom jer je on menadžer i o svemu vodi računa, da bih ja mogla da se fokusiram na nastup.Ovako  privatno ponekad smo zajedno a ponekad svako svojim obavezama...

Foto: Informer

Bane i Ivana

Kako se slažete?

- Slažemo se savršeno,jedna prelepa i stabilna veza.

 Da li ste razmišljali da stanete na ludi kamen i koliko bi dece volela da imate?

- Nadam se da će svadba biti sledeće godine,samo prvo da se dese neke druge planirane stvari..
Voleli bi da imamo decu naravno, bilo bi lepo da se desi u narednih 5 godina.Pričali smo o imenima ali smo u međuvremenu upoznali neke bezvezne ljude koji se zovu tako pa smo odustali od tih imena -
 šalim se,nek su deca ziva i zdrava,lako ćemo za imena
 

Da li bi ponovo ušli u Zadrugu?

- Nije da striktno ne bih,nego mi nije potrebno,od Zadruge sam izvukla i dobila sve što mi je bilo potrebno i sada uživam u svom poslu koji konacno ide kako trebaZaista nema potrebe,jer smo od rijalitija dobili sve što nam je bilo potrebno i sada nam je poslovno baš dobro krenulo. Tako da kad bi ušli opet pokazali bi veliku nezahvalnost prema svemu lepom što nam se dešava.

Ako ne bi mogla prirodnim putem da ostaneš trudna, da li bi se odlučila za veštačku oplodnju? 

- Svaka žena koja želi da ima dete,treba sve da pokuša da to ostvari. Ima puno načina,prirodnim putem,veštackom oplodnjom ili usvajanjem sva tri izbora su predivna.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical


Da li bi njega samog pustila u rijaliti, šta bi uradila ako bi počeli da ga spajaju sa raznim ukućankama? 

- Ja sam ga "pustila" u 5. sezoni i pokazao se fenomenalno, pokazao je kako se poštuje i voli svoja devojka. Te sezone mu se par njih nabacivalo,sa namerom da nas rastave i naprave rijaliti priču,ali ih je Bane pedalirao. Imala bih samo problem zbog preduge razdvojenosti jer mi je to najteže palo u 5. sezoni.

Da li je flert prevara? Kako gledaš na sve to?

- Za mene nije flert prevara. Flert je zanimljiva stvar dok ne prelazi granicu i dok nisu emocije razlog za to, pa evo ja na svakom nastupu flertujem sa publikom, a verna sam Banetu. 

Ko ti je favorit u Beloj kući?

- Favoriti su mi oni koje lično gotivim, a to su Car i Maja.

Foto: Printscreen

Maja i Car

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Srbija