• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

31.01.2023

12:02

SVE SU SE DOGOVORILI? Snimak tajnog razgovora Ane i Zvezdana se pojavio u javnosti, svi ih provalili! (VIDEO)

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

SVE SU SE DOGOVORILI? Snimak tajnog razgovora Ane i Zvezdana se pojavio u javnosti, svi ih provalili! (VIDEO)

Podeli vest

Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić trenutno su najpopularniji učesnci "Zadruge 6", a sada se postavlja pitanja da li su nevenčani supružnici sve isplanirali pre ulaska u rijaliti s obzirom na najnoviji snimak.

Zvezdan je proteklih dana bio van sebe, Anđela ne prestaje da plače, a Ana ih neprestano provocira. Međutim u jednom od svojih emotivnih lomova, Slavnić je izjavio nešto što je mnogima probudilo sumnju da su se Ana i on dogovorili da sve ovo isceniraju kako bi obmanuli javnost i zaradili ogroman novac.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Sve iscenirali...? Zvezdan i Ana

Zvezdan je imao emotivni slom pred Anom, te je pao na kolena, molio je i plakao, pa ni ona nije uspela da ostane u potpunosti imuna na njegove suze, te je i sama zaplakala.

Međutim, mnogima je zasmetala jedna Zvezdanova rečenica koja je u javnosti probudila sumnju da su njih dvoje u dogovoru i da sve rade smišljeno.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Pitao je da li je dobro proleteo kroz vrata...

- Jesam li dobro skočio? - pitao je Slavnić aludirajući na iskakanje kroz prozor.

- Ha? - pitala je Ana

- Jesam li dobro skočio?- ponovio je on pitanje, a bivša supruga mu je odgovorila:

- Kaskaderski - nasmejala se Ana.

Video koji kruži društvenim mrežama izazvao je veliku polemiku u javnosti.

"Pa za lepu cifru rade! Mene jedino zanima kako ce produkcija da izvuče od njih obećane honorare? Da li je "gospođa” uzela pare unapred?", "Vidite ljudi kakvi i foliranti", samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pera rogonja

pre 1 godinu

Sta ocekivati od kriminala.To su price za naivne koji glasaju i placaju enormno za gluposti.Samo glasajte...

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija